Αγαπημένα ΡΟΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στ. Σωτηρίου: ‘Πάνω απ’ όλα θέλω δύναμη & υγεία’

Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο πρόεδρος των Αβαντίδων Στέφανος Σωτηρίου, στην έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

‘Καλωσήρθατε και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε πέρσι, πιστεύω να μην τα ξανασυναντήσουμε, λόγω κορονοϊού και των δεδομένων καταστάσεων.

Καταρχήν συγχαρητήρια στις προηγούμενες τις παίκτριες μας τις περσινές, για την προσπάθεια που κάνανε. Να ευχαριστήσω τον κόουτς μας τον Αντώνη Τσαραντάνη, που σε μια καμπή της ομάδας ανέλαβε την ομάδα, με την ανάλογη πορεία που είχαμε μετά. Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά που βρίσκεται και φέτος στην ομάδα. Να καλωσορίσουμε τις νέες παίκτριες, όσες είναι εδώ, γιατί θα περιμένουμε αρκετές ακόμα μέσα στην εβδομάδα. Οι πιο μικρές σε ηλικία παίκτριες που ήρθαν φέτος στην ομάδα και θα πλαισιώσουν τις πιο έμπειρες, θα βοηθήσουν σε πολλά πράγματα. Να καλωσορίσουμε και τις νέες προπονήτριες, την Κωνσταντίνα Κατσαΐτη και την Μαριάνθη Φώτη, καθώς και τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Μπόλμπαση.

Πιστεύω να πλαισιώσουμε σωστά την ομάδα μας, με την προπονητική καθοδήγηση του Αντώνη.

Να ευχαριστήσω καταρχήν τους άμεσους συνεργάτες μου, οι οποίοι έχουν υπερβάλει εαυτόν, είναι ο Βαλάντης Μπλέτσας και ο Βασίλης Πίσχινας. Καλωσορίζουμε επίσης τον Ντίνο Λύκο, ο οποίος είναι ο καινούργιος φροντιστής της ομάδας.

Θα έχετε την άμεση συμπαράσταση όλης της διοίκησης, με τον Σπύρο Λόγο, ο οποίος είναι απ’ τους πιο παλιούς στις Αβαντίδες, που είναι ο ταμίας της ομάδας. Ο Βασίλης Τάρλας είναι ο αντιπρόεδρος, ο Αλέξανδρος Σιγανός, είναι ο γενικός γραμματέας.

Πιστεύω φέτος να έχουμε μια καλή πορεία και πάνω απ’ όλα θέλω δύναμη και υγεία. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, σ’ οτιδήποτε συμβεί. Οι παλιές βλέπετε της διαφορά της διαχείρισης και της οργάνωσης που έχουμε. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή αρχή!’

Αβαντίδες: Ξεκίνημα για τις ‘φιλόδοξες κυρίες’ της Χαλκίδας! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός Χαλκίδας-Ληλάντιο 1-1

Κώστας Λαγός

Έξι κολυμβητικοί σύλλογοι της Εύβοιας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ

eviasports

Όλυμπος Γυμνού-Νηλέας Νεοχωρίου 3-0

Κώστας Λαγός
-->