Αγαπημένα ΡΟΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Παίζει την ‘κολοκυθιά’ με την ημερομηνία της πρεμιέρας η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να τους μπερδέψει όλους για την πρώτη σέντρα της σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Τρεις φορές άλλαξε η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την κλήρωση της Γ’ Εθνική με αποτέλεσμα να προκύψει μπέρδεμα αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κρατάμε ως δεδομένο πως η κλήρωση θα γίνει πράγματι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 10:00 αντί για τις 12:00. Αυτή ήταν και η πρώτη ενημέρωση της Ομοσπονδίας που με update πρόσθεσε πως θα υπάρξει live streaming για τη διαδικασία λόγω κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων.

Στο συγκεκριμένο update υπήρξε όμως και ακόμα μια είδηση. Πως η πρώτη σέντρα της σεζόν θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου παρά το γεγονός η προκήρυξη έκανε λόγο για τις 20/9.

Κι όμως αργότερα στην ανακοίνωση της ΕΠΟ σημειώθηκε νέα διόρθρωση από την οποία και αφαιρέθηκε η ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος. Τελικά πότε θα ξεκινήσει η Γ’ Εθνική; Ας αποφασίσουν στην Ομοσπονδία για να μάθουμε και εμείς και οι ομάδες.

Ιδού και η νέα ανακοίνωση:

‘Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. άλλαξε η ώρα της Κλήρωσης της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία θα γίνει την ημέρα που είχε αρχικά οριστεί, δηλαδή την Τρίτη 08/09/2020, αλλά στις 10:00 (αντί για 12:00). Η κλήρωση θα γίνει χωρίς κοινό και ΜΜΕ, θα υπάρξει ωστόσο live streaming’.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (13-14/4)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (1/4/2018): Ελλήσποντος-Κόσκινα 3-0

eviasports

ΕΠΣΕ: Γιατροί-νοσηλευτές για Χαλκίδα & Β. Εύβοια

Κώστας Λαγός
-->