Αγαπημένα ΡΟΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αν. Τσαραντάνης: ‘Το παιχνίδι που παίζουμε να το ευχαριστιόμαστε’

Δηλώσεις του προπονητή των Αβαντίδων Αντώνη Τσαραντάνη, απ’ την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

‘Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τη διοίκηση, για την προσπάθεια που κάνει ώστε να πλαισιώσει όλη την ομάδα, να την καταρτίσει σε όλα τα επίπεδα. Όπως και στο κομμάτι το προπονητικό, έτσι και στο κομμάτι το ποδοσφαιρικό, προσπάθησε να καταρτίσει την ομάδα με παίκτριες, ώστε πραγματικά να μπορέσουμε να κάνουμε καλή προπόνηση, να περνάμε καλά και το παιχνίδι που παίζουμε να το ευχαριστιόμαστε.

Θέλω να ευχαριστήσω τις περσινές κοπέλες, οι οποίες πραγματικά στηρίξανε όλη την κατάσταση και καταφέραμε πάλι να βρισκόμαστε στην Α’ Εθνική.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι κάτι που το περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί με το σταμάτημα του πρωταθλήματος είχαμε να πατήσουμε γήπεδο από τον περασμένο Μάρτιο. Φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι απ’ όλες τις πλευρές. Οι κοπέλες ακολουθήσανε τα προγράμματα που θέλαμε.

Από κει και πέρα, φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά για μας. Η διοίκηση έχει πλαισιώσει την ομάδα με καινούργιες παίκτριες, φυσικά κρατώντας, όσο μπορούσε και ήταν δυνατόν, τον περσινό κορμό της ομάδας. Πλαισιώσαμε την ομάδα και με νεαρές παίκτριες. Προσπαθούμε να έχουμε ένα ρόστερ στο οποίο πραγματικά θα δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική’.

Αβαντίδες: Ξεκίνημα για τις ‘φιλόδοξες κυρίες’ της Χαλκίδας! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρτεμησιακός: ‘Παιχνίδι τακτικής για τη μεγάλη νίκη!’

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Δύστος-Κονίστρες 3-0

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Απόλλων Παραλίας-Άγιος Αθανάσιος

Κώστας Λαγός
-->