Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με θεατές η πρεμιέρα της Λειψίας – Τι λέει ο Αυγενάκης για κόσμο στα ελληνικά γήπεδα

Η Λειψία θα έχει θεατές στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος, πότε θα επιστρέψει ο κόσμος στα ελληνικά γήπεδα;

Την ώρα που στην Bundesliga η Λειψία ετοιμάζεται για πρεμιέρα με θεατές στο γήπεδο, στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Η γερμανική ομάδα πήρε το Ok από τη διόργανωτρια για 8.400 θεατές που θα προκύψουν μετά από τυχαία κλήρωση στους κατόχους καρτών διαρκείας με την προϋπόθεση να είναι στο κρατίδιο της Σαξονίας.

Στο πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική και οι αποστάσεις θα τηρούνται ευλαβικά για τους οπαδούς που θα αντιστοιχούν στο 20% της «Ρεντ Μπουλ Αρένα».

Ειδικότερα η Λειψία έκανε χρήση του δικαιώματος που της έδιναν οι τοπικές εξαιρέσεις για περιορισμένα ιικά φορτία σε ορισμένες περιοχές και θα είναι η πρώτη ομάδα που θα επιστρέψει στο γήπεδο με κόσμο στην εποχή του κορονοϊού.

Το άνοιγμα του γηπέδου της Λειψίας δίνει το πράσινο φως και σε άλλες περιοχές της Γερμανίας που θα αναμένουν τις ανακοινώσεις των ιθυνόντων σε δεύτερο χρόνο.

Η ελληνική πρόθεση

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα πρόθεση για επιστροφή κόσμου υπάρχει αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση.

«Ο αθλητισμός πηγαίνει καλά, να μην λέμε πολλά και το ματιάσουμε. Πρόθεση μας είναι να το συντομότερο να επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση του Final-8 του Basketball Champions League που θα γίνει στην Αθήνα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ και την πιθανότητα οι αγώνες να γίνουν με κάποιο ποσοστό κόσμου.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς που ανέφερε επί του θέματος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία έκπτωση σε ζητήματα δημόσιας υγείας. Κάθε μέρα αξιολογούνται τα επιδημιολογικά δεδομένα. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Όσο πλησιάζουμε προς τη διοργάνωση θα σταθμίζουμε τα δεδομένα κι ανάλογα θα πράξουμε με επίμερους πρωτόκολλα. Θέλουμε και υπάρχει η λογική να επιστρέφει σιγά σιγά ο κόσμος στα γήπεδα».

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Πισσώνας: Απέκτησε τον Θ. Ξουρίκη

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μαρμάρι-Δύστος 1-0

Κώστας Λαγός

ΑΚΟ Χαλκίδας: Συμμετοχή στο πανελλήνιο χειμερινό τεχνικής κολύμβησης

Κώστας Λαγός
-->