EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναγιώτης Φασούλας στα Stereabasket Awards!

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του μπάσκετ, ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη με σπουδαίες διακρίσεις, ο Παναγιώτης Φασούλας, θα είναι μαζί μας την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση των Stereabasket Awards!

Η παρουσία της ”αράχνης” στη Χαλκίδα αποτελεί τεράστια τιμή για τη διοργάνωση των Stereabasket Awards αλλά και συνολικά του μπάσκετ της Περιφέρειας, ένας σπουδαίος αθλητής που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ!

Οι διακρίσεις του Παναγιώτη Φασούλα είναι τόσες πολλές σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο που προκαλούν δέος και χρειάζονται ώρες για να τις απαριθμήσεις!

Μέλος της Εθνικής Ελλάδας για 17 χρόνια, από το 1981-1998, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο έπος του Ευρωμπάσκετ το 1987, αλλά και το αργυρό μετάλλιο, δύο χρόνια αργότερα στο Ευρωμπάσκετ στη Γιουγκοσλαβία! Με την Εθνική Ελλάδας έπαιξε μεταξύ άλλων σε 6 Ευρωμπάσκετ, 3 Παγκόσμια πρωταθλήματα και μια Ολυμπιάδα, έχοντας σε 244 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών, 2.384 πόντους!

Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 16 ετών, το 1979, αγωνιζόμενος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 1993, κατακτώντας 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο Ελλάδας!

Από το 1993-99 έπαιξε στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα Ευρώπης, 4 πρωταθλήματα Ελλάδας και 3 κύπελλα Ελλάδας!

Ακόμα, το 1985 έπαιξε για μια χρονιά στο North Carolina State University, όπου την ίδια χρονιά επιλέχθηκε και ως ντραφτ στο Νο 37 από το Πόρτλαντ. Από το 2016 επίσης, αποτελεί μέλος του Hall of Fame της FIBA!

Έντονη όμως και η πολιτική δράση του Παναγιώτη Φασούλα. Βουλευτής το 2000 με το ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχος Πειραιά το 2006. Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι επίσης υποψήφιος πρόεδρος στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ για να ηγηθεί του Ελληνικού μπάσκετ στην επόμενη μέρα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα, για να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Παναγιώτη Φασούλα όπως και τους υπόλοιπους επίσημους καλεσμένους των φετινών Stereabasket Awards.

Όσο για το θέμα του κορωνοϊού που απασχολεί όλους μας, υπενθυμίζουμε πως έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Το υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” είναι χωρητικότητας 1.200 θέσεων και με την ισχύουσα κατάσταση μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση 700 θεατές χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα συνωστισμού.

Στην είσοδο του θεάτρου επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα προμηθεύονται μια δωρεάν κάρτα εισόδου που θα είναι αριθμημένη ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση σε καμιά περίπτωση του ανώτατου ορίου θεατών. Εθελοντές της εκδήλωσης θα φροντίζουν ώστε οι παρευρισκόμενοι να τηρούν τις αποστάσεις, ενώ στο χώρο του θεάτρου θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Οι σκόρερς του 2ου ομίλου (21/7)

eviasports

Σαν Σήμερα (22/9/2018): Ηρακλής Ψαχνών-Σκεπαστή 1-0

eviasports

Σαν Σήμερα (18/11/2018): Ηρακλής Ψαχνών-Παντριαδικός 1-0 (video)

Κώστας Λαγός