Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Τσιτίνης: ‘Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας’

Ο πρόεδρος του Ελλήσποντου Δημήτρης Τσιτίνης, μιλά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο περιθώριο του αγιασμού της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/8.

‘Νέα αρχή, νέο ξεκίνημα. Η ελπίδα πάντα υπάρχει και πάντα κοιτάμε για το καλύτερο και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά.

Φέτος η ομάδα σε σχέση με πέρσι έχει κρατήσει σχεδόν όλο το κορμό της και με κάποιες προσθήκες που κάναμε θεωρούμε ότι έχουμε γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Θα κοιτάξουμε για το καλύτερο και φέτος για την ομάδα και το χωριό.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και να ολοκληρωθεί όπως πρέπει. Να δούμε κόσμο στα γήπεδα και να μπορούμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.

Από κει και πέρα, οποιοσδήποτε στόχος επιτευχθεί απ’ την ομάδα μας, για μας θα είναι μια επιτυχία. Δεν έχουμε βάλει κάποιον στόχο, απλώς κοιτάμε το καλύτερο, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι αν είναι δυνατόν και να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που όλοι θα την ευχαριστιόμαστε βλέποντας την να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος και αυτόν υπηρετούμε.

Σ’ ότι αφορά τις ακαδημίες, κοιτάμε να ξεκινήσουν οι ακαδημίες άμεσα. Σύντομα θα υπάρχουν και ανακοινώσεις. Το χωριό εδώ και αρκετό καιρό δεν είχε ακαδημίες. Νομίζω ότι πρέπει πλέον να αποκτήσει ακαδημίες, είναι καλό και για την ομάδα αλλά και για τα παιδάκια του χωριού’.

Ελλήσποντος: Τέλεσε τον αγιασμό & τίμησε τον Βάντσικ! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος Αρτάκης-Λήλας Βασιλικού 2-1 (pics)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανηλιακός-Ολυμπιακός Λίμνης 1-0

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Δόξα Προκοπίου 3-0

Νίκος Μαόφης
-->