EVIASPORTS ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΕΔ: Αναστέλλεται το σεμινάριο των διαιτητών στο Καρπενήσι λόγω κορονοϊού

Η ΚΕΔ με επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει για την απόφασή της να αναστείλει το σεμινάριο των διαιτητών στο Καρπενήσι λόγω των μέτρων που εξήγγειλε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ για την αποφυγή συναθροίσεων για να περιοριστεί η διασπορά του Covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) χαιρετίζει και στηρίζει πλήρως την απόφαση που ελήφθη από την Υγειονομική Επιτροπή της Κυβέρνησης στις 14/08/2020 για την αποφυγή συναθροίσεων όσον αφορά σεμινάρια (αθλήματα, προπόνηση και διατροφή) σε εσωτερικούς χώρους, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του Covid-19. Ως εκ τούτου και σε συμμόρφωση με τις συστάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής, ελήφθη η ακόλουθη απόφαση.

Αναστέλλεται το σεμινάριο στο Καρπενήσι για τους αξιωματούχους αγώνων και τους παρατηρητές 1ης Κατηγορίας. Τα αγωνιστικά τεστ θα προγραμματιστούν εν ευθέτω χρόνω και όλο το εκπαιδευτικό υλικό θα καταστεί διαθέσιμο σε online πλατφόρμες και μέσω MasterClass βίντεο, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι αξιωματούχοι αγώνα και οι παρατηρητές θα είναι καταρτισμένοι και έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου’.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Ληλαντιού: Φιλικό παλαιμάχων με ΠΑΟ Ρουφ (pics)

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (12/11/2020)

eviasports

Ηρακλής Ψαχνών: Αρνητικά τα ‘rapid test’!

Κώστας Λαγός