Πρώτη προπόνηση και έναρξη προετοιμασίας για τη νέα ΧΒΑ τη Δευτέρα 17/8 στο ΔΑΚ Χαλκίδας, με πολλά νέα πρόσωπα, τούρτα γενεθλίων για τον Βασίλη Μπρατσιάκο και σύνδεση μέσω ίντερνετ με Κατάρ!
Ο νέος κόουτς της ομάδας Λουκάς Ζαρονικόλας, μαζί με τους συνεργάτες του, τον βοηθό Αλέξη Στεφανίδη, την Ευαγγελία Κρινή και τον γυμναστή Νίκο Σαρρή, έκαναν την πρώτη προπόνηση στη νέα ομάδα της ΧΒΑ που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Εθνική!
Εκτός από το καλωσόρισμα στον νέο κόουτς αλλά και στους παίκτες, από τους οποίους απουσίαζαν οι Αποστολίδης και Πολιτόπουλος, η πρώτη περιλάμβανε και τούρτα γενεθλίων για τον Βασίλη Μπρατσιάκο που σήμερα κλείνει τα 50, με σύνδεση μέσω τηλεφώνου με το Κατάρ για να σβήσουν τα κεράκια και να απευθύνει το δικό του καλωσόρισμα σε όλους ο Χαλκιδέος κόουτς, που η ΧΒΑ αποτελεί δικό του δημιούργημα.
Ακολούθησε μια σύντομη ομιλία από τον κόουτς Ζαρονικόλα και η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου.
Από πλευράς διοίκησης, το παρών έδωσαν στο ΔΑΚ, η πρόεδρος Κατερίνα Σπύρου, καθώς και οι Γιώργος Κατσίνας, Κώστας Σεπετής, Κώστας Μπολίνης, Σπύρος Δημάκος.
Η ανακοίνωση της ΧΒΑ για την πρώτη της ομάδας: ”Η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 πραγματοποιώντας την 1η της προπόνηση στο ΔΑΚ Χαλκίδας.
Αφού ο Λουκάς Ζαρονικόλας μίλησε στους παίκτες του και έδωσε μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη σεζόν, άπαντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα της 1ης μέρας.
Ακόμα υπήρξε και μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς σύσσωμοι διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από την προπόνηση έτσι ώστε να ευχηθούν Χρόνια Πολλά μέσω βιντεοκλήσης στον Athletic Director Βασίλη Μπρατσιάκο που βρίσκεται στο Κατάρ”.
Δείτε πατώντας ΕΔΩ φωτογραφίες του Γιάννη Δαλιάνη από την προπόνηση.