EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής Ψαχνών-Μακρυκάπα 2-0

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-0 της Μακρυκάπας, σε φιλικό προετοιμασίας προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Πισσώνα.

Η ομάδα των Ψαχνών άνοιξε το σκορ στο 64′ με μακρινό σουτ του -υπό δοκιμή Κύπριου- Ιωάννου, ενώ στο 77′ ο Μπαλίου αξιοποίησε σέντρα του Κατσαρή και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο πιο πριν οι ‘λύκοι’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Σίδερη από θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, να στέλνει την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. Πρώτο φιλικό και για τις δυο ομάδες, με τους δυο προπονητές να βρίσκουν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σχεδόν στο σύνολο των ρόστερ τους και τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται ορεξάτοι, έχοντας την ευκαιρία για ‘ξεμούδιασμα’ απ’ τις καθημερινές προπονήσεις.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Μπατζέλης, Σπανός, Ματράκας, Μαρίνης, Τόσκα, Σπυράκης, Μώρος, Σταματάκος, Μήτρου, Π.Λ. Σκριβάνος. (Σιαράπης, Ντελέκος, Τσολάκος, Ρεπετσάς, Χατζηαντωνίου, Κατσαρής, Αντζέλι, Ιωάννου, Μπαλίου, Κολιός, Αλαφάκης, Ζουλιώτης, Πριόνας).

Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας): Πουρνής, Χασάνδρας, Γκίκας, Γκρινιάρης, Μπαλαμπάνης, Πασάι, Κουτσαυλής, Λούρος, Καραντάκης, Σίδερης, Χίος. (Αναστασίου, Καρκαλής, Γκέκας, Κάτσος, Γκρινιάρης, Καρκαλής, Λέκκας, Σμπρίνης, Ρουμπής, Βουρδάνος, Βαξεβάνης, Καλπέρης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ. Λάμπρου: ‘Θα τα καταφέρουμε’

Χρήστος Σεφερλής

Στον Ιωνικό ο Δ. Ξουρής

Κώστας Λαγός

Γήπεδο Πολιτικών: Ζημιές στον χλοοτάπητα απ’ την είσοδο… αγριόχοιρων

eviasports