EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ίντερ στο 2.10 και γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/08), περιλαμβάνει τα δύο ζευγάρια για τη φάση των «8» στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ίντερ αντιμετωπίζει στο Ντίσελντορφ τη Λεβερκούζεν, ενώ την ίδια ώρα (22:00) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κοπεγχάγη στην Κολωνία. Οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε ουδέτερη τοποθεσία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

ΙΝΤΕΡ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22:00)

*Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βασιλεία.

H Ίντερ επικράτησε με σκορ 2-0 της Χετάφε στο Γκελζενκίρχεν, πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Παρουσιάστηκε κυνική, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε και σκόραρε (33′, 83′) από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Ενδιάμεσα απέφυγε την ισοφάριση, όταν οι Ισπανοί αστόχησαν σε πέναλτι στο 76′. Μετράει μόλις μία ήττα στη διοργάνωση στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία. Ο Αντόνιο Κόντε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με τον τραυματία Βεσίνο (μέσος) να μένει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 στη ρεβάνς τη Ρέιντζερς και με συνολικό σκορ 4-1, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8» στον θεσμό. Εμφανώς ανώτερη στις διπλές αναμετρήσεις με τους Σκωτσέζους, συνάντησε μηδαμινή αντίσταση και θα επιδιώξει να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Αγνοεί την ήττα για εννέα (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, τελευταία στις 25/10/18 με σκορ 3-2 στην Ελβετία από τη Ζυρίχη. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Αράνγκις (βασικός χαφ). Τραυματίας ο Παουλίνιο (μεσοεπιθετικός). Διαθέσιμοι οι Αμίρι, Ντεμίρμπαϊ (μέσοι) και Μπελαράμπι (εξτρέμ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίντερ, παίζει με ρυθμό και μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις. Η Λεβερκούζεν απέναντι σε ομάδες με περισσότερη ποιότητα δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό, καλείται να παρουσιαστεί σταθερή στην άμυνα. Οι Ιταλοί είναι κυνικοί και ο Λουκάκου σε δαιμονιώδη φόρμα, ποντάρισμα στο Over 1.5 γκολ της Ίντερ με απόδοση 1.90 στο Stoiximan. Από anytime σκόρερ κρατάμε τον Λουκάκου στο 2.25.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (22:00)

*Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Γουλβς-Σεβίλλη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στη Λίντσερ. Επικράτησε με σκορ 5-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία, ενώ μεσοβδόμαδα σφράγισε το αποτέλεσμα με το 2-1 (57′, 88’/55′) στο «Ολντ Τράφορντ». Θετικότατη η παρουσία της στον θεσμό, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις 21 πρόσφατες αναμετρήσεις και έχει απολογισμό: 14 νίκες και έξι ισοπαλίες. Ο τεχνικός Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ δεν αντιμετωπίσει νέα προβλήματα, παραμένει σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Τζόουνς (αμυντικός).

Η Κοπεγχάγη αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη των «8», καθώς έκανε την υπέρβαση απέναντι στην Μπασάκσεχιρ. Ηττήθηκε 1-0 στην Τουρκία, στη ρεβάνς της Δανίας ήταν απολαυστική και με νίκη 3-0 (4′, πέν. 53′, 61′) κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Τα παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ κρίνονται με χαμηλό σκορ, με τα 13 από τα 16 τελευταία να ολοκληρώνονται με Under 2.5 γκολ. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σάντος (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καυτό φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η απόδοση στον άσο κρίνεται ανάξια σχολιασμού. Η Κοπεγχάγη απέδειξε μέχρι στιγμής, πως δίκαια έφθασε μέχρι τα προημιτελικά και δεν είναι χαμένη από χέρι. Καταφεύγουμε στη λύση των 2-3 γκολ με απόδοση 2.15 στην Bet365, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά ενδεχόμενα. Σε φόρμα ο επιθετικός Μαρσιάλ, πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν. Να πετύχει ένα γκολ προσφέρεται στο 2.15.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Αυλωναρίου: Φιλικό με Λήλαντα Βασιλικού

Κώστας Λαγός

ΑΟ Μακρυκάπας: Ανανέωσε ο Π. Καραντάκης

Κώστας Λαγός

Κ. Τσούπρος: ‘Χρονιά γεμάτη μόνο από χαρές!’

Κώστας Λαγός