EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Σκανδιναβικές επιλογές με 1.70-1.80 και Σέλτικ

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (09/08), συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον σε πρωταθλήματα, που βρίσκονται σε δράση. Στη Σκωτία, η πρωταθλήτρια Σέλτικ παίζει στην έδρα της Κιλμάρνοκ. Στη Σουηδία, η φορμαρισμένη Έλφσμποργκ δοκιμάζεται στην έδρα της Όστερσουντ, ενώ στη Νορβηγία διεξάγεται το ζευγάρι Στάμπαεκ-Οντ Γκρένλαντ.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΣΕΛΤΙΚ (18:30)

*Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σκωτίας

Η Κιλμάρνοκ δεν ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Χιμπέρνιαν στην πρεμιέρα. Προβληματική εμφάνιση σε γενικές γραμμές, μελανό σημείο η αμυντική λειτουργία και δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 34ο λεπτό. H Σέλτικ ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Επιβλητική εμφάνιση στην έδρα της Χάμιλτον, επικράτησε άνετα με σκορ 5-1 και έδειξε πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος στη Σκωτία. Ο Βασίλης Μπάρκας (τερματοφύλακας) ήταν στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε μετά τη μετακίνηση από την ΑΕΚ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: H Σέλτικ σε κάθε αναμέτρηση εντός συνόρων είναι το φαβορί. Διαθέτει μακράν την καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, από τα κέφια της και μόνο θα εξαρτηθεί η τελική έκβαση της αναμέτρησης. Η Κιλμάρνοκ προβλημάτισε αμυντικά στην πρεμιέρα, σήμερα έχει σαφέστατα πιο δύσκολο έργο. Επιλογή το διπλό με ασιατικό χάντικαπ στο -1 γκολ, σε απόδοση 1.67 στην Bet365.

Για δωρεάν παιχνίδια καζίνο, μπειτε εδώ!

ΟΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ (18:30)

*Παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σουηδίας

Η Όστερσουντ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Γκέτεμποργκ. Βρέθηκε να προηγείται μέχρι το 84ο λεπτό, ισοφαρίστηκε και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Πέμπτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα Σουηδίας, παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτη αγωνιστική και έχει να κερδίσει από τις 11/07. Μετά από 13 αγωνιστικές έχει μαζέψει 12 βαθμούς, βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Έλφσμποργκ επικράτησε 2-1 στη Στοκχόλμη με αντίπαλο την ΑΪΚ, δείχνει σε καλή κατάσταση και ικανή για αρκετά πράγματα στη φετινή σεζόν. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε αγωνιστικές, ενώ μετράει μόλις μία ήττα και έχει συνολικό απολογισμό: έξι νίκες και έξι ισοπαλίες. Στα τρία τελευταία παιχνίδια εμφανίστηκε το Goal/Goal+Over 2.5 και στα τέσσερα πρόσφατα σημειώθηκαν περισσότερα από τρία τέρματα. Θα παραταχθεί πλήρης, καθώς δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλή κατάσταση η Έλφσμποργκ, έχει την ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσει έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση. Η Όστερσουντ μπορεί να παλεύει τα περισσότερα παιχνίδια, ωστόσο υπολείπεται σε ποιότητα και σταθερότητα. Το διπλό προσφέρεται σε τιμή 1.80 στο Stoiximan και κρίνεται ικανοποιητικό.

ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΟΝΤ (19:00)

*Παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νορβηγίας

Η Στάμπαεκ ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Χάουγκεσουντ εκτός έδρας. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες) αγωνιστικών, βγάζοντας για ακόμα μία φορά αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες από το πρώτο μισό της βαθμολογίας, με 17 τέρματα παθητικό. Η Οντ Γκρένλαντ επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία, με το εντός έδρας τρίποντο 2-1 απέναντι στη Ρόζενμποργκ. Τρίτη σερί νίκη στην Ελιτεσέριεν, βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς και στοχεύει ακόμα πιο ψηλά. Μετά από 12 αγωνιστικές έχει μετράει μόλις μία ισοπαλία, με επτά νίκες και τέσσερις ήττες συνολικό απολογισμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με άμεση ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα η Η Στάμπαεκ, τη στιγμή που η Οντ Γκρένλαντ έχει το μομέντουμ υπέρ της. Ζευγάρι που λογικά θα κυμανθεί σε γρήγορο ρυθμό και με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.70 στη Novibet.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Μιαούλης Φύλλων-Απόλλων Παραλίας

Κώστας Λαγός

Κ14 ΕΠΣΕ: Σκόρερς (5/3)

eviasports

Τίτλοι τέλους για Αγγελέτο και Αίαντα Αυλίδας!

Παναγιώτης Νικολάου