EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΒΟΛΕΪ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελένη Αϊδίνη: ‘Ξεκινάμε την ενεργειακή αναβάθμιση στο κλειστό Κανήθου’

Τη μορφή ενός σύγχρονου γυμναστηρίου θα πάρει το κλειστό Κανήθου σε βάθος ενός έτους, καθώς  αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του γυμναστηρίου, που προβλέπει τη θερμομόνωση οροφής, εργασίες τοιχοποιίας στο κέλυφος, αντικατάσταση λεβητοστασίου, ηλεκτροφωτισμού, όπως και της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας του συστήματος κλιματισμού.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη μίλησε για το σημαντικό έργο, ενώ μέσα από τις δηλώσεις της στο sterabasket.gr βγήκε και η είδηση για τοποθέτηση πτυσσόμενης εξέδρας χωρητικότητας 500 θέσεων πίσω από τη μια μπασκέτα, εφόσον αυτό απαιτηθεί μελλοντικά από τις ανάγκες του γυμναστηρίου.

Προχωράμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου ”Τάσος Καμπούρης” στο αθλητικό κέντρο Κανήθου, σε ένα γυμναστήριο που έχει τις προδιαγραφές για να αποτελέσει πρότυπο και να μας δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε μεγάλους αγώνες σε διάφορα αθλήματα και στο μέλλον. Το έργο προβλέπει τη θερμομόνωση οροφής, εργασίες τοιχοποιίας, αντικατάσταση λεβητοστασίου, αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση κεντρικής κλιματιστικής μονάδας του συστήματος κλιματισμού. Στο άμεσο μέλλον σκεφτόμαστε και την περίπτωση της τοποθέτησης μιας πτυσσόμενης εξέδρας περίπου 500 θέσεων, καθώς το κλειστό γυμναστήριο Κανήθου αποτελεί πόλο έλξης για διάφορα αθλήματα και μεγάλες διοργανώσεις και από τη στιγμή που υπάρχει η αντίστοιχη υποδομή στο χώρο των αποδυτηρίων, θα μας δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε να προσφέρουμε ανάλογες ανέσεις και στους θεατές στις εξέδρες του γυμναστηρίου. Σε πρώτη φάση πάντως και στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης του γυμναστηρίου, εκτιμώ πως η ολοκλήρωση του έργου το οποίο και θα ξεκινήσει άμεσα, θα έχει γίνει σε 10-12 μήνες”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (3/2/2013): Ηρακλής Ψαχνών-Εθνικός Γαζώρου 1-0 (video)

eviasports

Προγνωστικά Πέμπτης. Με σύμμαχο την έδρα οι ‘ερυθρόλευκοι’

koubanezos.gr

Σαν Σήμερα (17/11/2018): Προποντίδα-Ακαδημία Ερέτριας 0-2 (photos)

Κώστας Λαγός