EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Ερέτριας: Έναρξη προετοιμασίας με μεγάλες επιστροφές! (photos)

Την Τετάρτη 5/8 πραγματοποιήθηκε η έναρξη προετοιμασίας του Απόλλωνα Ερέτριας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας επέστρεψε μετά από ένα χρόνο ο Δημήτρης Βαλκάνος, που στην προηγούμενη σχεδόν τετραετή παρουσία του στον Απόλλωνα γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. ‘Ηχηρή’ επιστροφή ήταν και αυτή του επιθετικού άσου Γκέρσι Τόρα, επίσης μέλος της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο την περίοδο 2017-18 και επίσης μετά από ‘παρένθεση’ ενός χρόνου, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια που φορά τη φανέλα της ‘ομάδας της καρδιάς του’, όπως και ο ίδιος την χαρακτηρίζει, πετύχει τριψήφιο αριθμό τερμάτων για λογαριασμό της!

Οι δυο αυτές επιστροφές έχουν και συμβολικό χαρακτήρα, με την ομάδα να έχει ουσιαστικά στόχο να ‘μπολιαστεί’ ξανά με το ‘DNA’ του πρωταγωνιστή, μετά την περσινή μεταβατική χρονιά που ο Απόλλων επέστρεψε στα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Πέρα απ’ τον Τόρα, η ομάδα της Ερέτριας έχει μέχρι τώρα πραγματοποιήσει και άλλες αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις με την προσθήκη των Κώστα Κανάνι, Λάμπρου & Μάριου Καρλατήρα και Θάνου Σακκή (επιστροφή και για εκείνον, στα γκολπόστ της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά από πέντε χρόνια). Θα ακολουθήσουν ακόμη 2-3 ποιοτικές προσθήκες, με τις οποίες θα πλαισιωθεί το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, στο οποίο και πάλι σημαντικό μέρος του θα προέρχεται απ’ την ιδιαίτερα ‘παραγωγική πηγή’ της Ακαδημίας Ερέτριας.

Πριν το ξεκίνημα της πρώτης προπόνησης της σεζόν, εκ μέρους της διοίκησης τοποθετήθηκε αρχικά ο Μάριος Παντελής, ο οποίος καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, ευχόμενος να έχουν υγεία και ‘να γίνουμε όλοι μαζί μια οικογένεια’. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Μπασινάς που προέτρεψε τους παίχτες του Απόλλωνα ‘να προσέχετε τον εαυτό σας, θα σας τα πει πιο αναλυτικά ο προπονητής σας, αλλά μιλάω και σαν παλιός παίκτης που τα έχω ζήσει’, ζητώντας και εκείνος να επικρατήσει στην ομάδα απόλυτα οικογενειακό κλίμα και ‘να μην υπάρχει το παραμικρό μεταξύ μας, θα ‘μαστε κοντά σας’. Τέλος ο Χρήστος Δούκας εξέφρασε την πίστη του πως ‘αν είμαστε σοβαροί όλοι μαζί, θα έρθουν τα χαμόγελα, άμα γελάμε απ’ την αρχή και δεν το πάμε σωστά θα έρθει η γκρίνια, άρα ας το πάμε σωστά και σοβαρά, να παίξουμε μπάλα και να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί’.

Ο Δημήτρης Βαλκάνος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα σχετικά με την προετοιμασία, ζητώντας τους πέρα από οποιαδήποτε ενόχληση νιώσουν να τον ενημερώσουν αν τυχόν έχουν κάποιο σύμπτωμα που πιθανόν να σχετίζεται με την πανδημία του κορονοϊού. ‘Ξέρουμε ότι είστε δίπλα μας, ότι κάνετε το καλύτερο για μας και εμάς η δουλειά μας ξεκινάει και σταματάει στο γήπεδο, αυτό να περιμένετε απ’ όλους μας’, είπε στη συνέχεια ο κ. Βαλκάνος απευθυνόμενος αυτή τη φορά στους διοικούντες της ομάδας του. Έπειτα ζήτησε απ’ τους παίχτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, τονίζοντας πως ‘όλοι κρινόμαστε, και εγώ και εσείς, ακόμα και η διοίκηση μεταξύ τους, γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε καλή συμπεριφορά, να βγάλουμε έναν καλό εαυτό και να δουλέψουμε για το καλό της πόλης μας και της ομάδας, δεν είναι δεδομένο τίποτα’ και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘καθρέφτης είναι μόνο το γήπεδο’.

Το παρών στην ‘πρώτη’ του Απόλλωνα έδωσε και Ερετριανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σέχου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έκανε ατομικές προπονήσεις στη γενέτειρα του και σήμερα θα ενσωματωθεί με το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό του ‘τριφυλλιού’, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την έναρξη προετοιμασίας του Απόλλωνα Ερέτριας, πατώντας ΕΔΩ.

Μ. Παντελής: ‘Να είμαστε μια οικογένεια στον Απόλλωνα Ερέτριας’

Δ. Βαλκάνος: ‘Η Ερέτρια πρέπει να πρωταγωνιστεί’

Γκ. Τόρα: ‘Η ομάδα να ξαναβρεθεί εκεί που την έχουμε συνηθίσει’

Απόλλων Ερέτριας: Νέο ξεκίνημα! (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δ. Βουρδάνος: ‘Ο εθελοντισμός είναι εδώ και κερδίζει κάθε μέρα τον δρόμο του’

Κώστας Λαγός

ΑΠΣ Σταυρού: Οι υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ

Κώστας Λαγός

Πανηλιακός: Ανανέωση συνεργασίας με Δ. Μυλωνά

Κώστας Λαγός