EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Βαγιάννης: ‘Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες’

Δηλώσεις του προέδρου της Αρτάκης Γιάννη Βαγιάννη απ’ την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/8.

‘Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας. Το νέο ξεκίνημα της χρονιάς, με όλους τους περιορισμούς, προβλήματα και θέματα που υπάρχουν, αλλά εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας είναι στο 95%. Κάποιες μικρές αλλαγές θα ακολουθήσουν και ελπίζουμε σε ένα πολύ καλό, γερό και δυνατό ξεκίνημα, για να υπάρχει και καλή συνέχεια.

Είμαστε πιο έμπειροι, πιο ώριμοι, κάναμε συγκεκριμένες κινήσεις, στοχευμένες. ‘Χτυπήσαμε’ παίχτες που είναι πρωταγωνιστές στις θέσεις τους, είναι έμπειροι στην κατηγορία, αλλά πάνω απ’ όλα όλα αυτά θα φανούνε στο χορτάρι, στο γήπεδο, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Σε συνεννόηση με τον προπονητή, γίνανε όλες αυτές οι κινήσεις. Με το προπονητικό τιμ είχαμε την ευχέρεια και τον χρόνο να δουλέψουμε μεθοδικά, οργανωμένα για τους συγκεκριμένους παίχτες που ήρθαν και νομίζουμε ότι έχουμε πετύχει αρκετά τον στόχο αυτό.

Προσδοκία δεν υπάρχει για τον όμιλο, δεν γνωρίζουμε. Μια καλή ιδέα θα ήταν όπως ήταν ακριβώς ο περσινός όμιλος να ακολουθήσει και φέτος. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, μπορεί να πάμε πιο ψηλά, πιο βόρεια, μπορεί όμως τα σενάρια λένε για περισσότερες ομάδες απ’ τους ομίλους των Αθηνών. Περιμένουμε στο τέλος της εβδομάδας τις εξελίξεις.

Μπορεί να κάνουμε 1-2 προσθήκες στοχευμένες. Να ξεκινήσει η προετοιμασία, να δούμε και στην πράξη την ομάδα, να ‘χουμε και τις εισηγήσεις του προπονητή και μπορεί να προχωρήσουμε σε λίγες αλλά καλές αλλαγές και μεταγραφές. Αναμένουμε βέβαια και κάποιους παίχτες, οι οποίοι ήταν στόχοι, αλλά λόγω της μη ακόμα αναδιάρθρωσης επικείμενης ή όχι, δεν ξέρουμε, οι ομάδες της Β’ Εθνικής δεν έχουν φτιάξει το τελικό ρόστερ και κάποιοι παίχτες περιμένουνε προτάσεις. Μπορεί να προκύψει και κάποια νέα εξέλιξη και κάποια νέα προσθήκη’.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του κ. Βαγιάννη, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΝΑ:

‘Σας το λέω ξανά από κοντά τώρα, όλοι είστε βασικοί, δεν υπάρχει αναπληρωματικός, στη δική μου προσπάθεια, στο δικό μου μυαλό. Άρα διακρίσεις μικρός, μεγάλος, πιο έμπειρος δεν υπάρχουν. Την αξία σας ο προπονητής και το προπονητικό επιτελείο θα την κρίνει και το ποιος θα παίξει και το ποιος δεν θα παίξει.

Απ’ την πλευρά μου θέλω λίγο να οριοθετήσουμε τους στόχους της φετινής χρονιάς. Καταρχήν φέτος είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, πιο σίγουροι. Αυτό πιστεύω για τον εαυτό μου, ελπίζω να το πιστεύετε και εσείς. Είστε ότι καλύτερο υπάρχει ποδοσφαιρικά στην Εύβοια, στην Στερεά αλλά και σε όλη την Ελλάδα, για τη Γ’ Εθνική, γι’ αυτό τον λόγο απαιτούμε και από εσάς από την πλευρά σας, να το αποδείξετε στο γήπεδο. Η ομάδα μας φέτος θέλουμε να πρωταγωνιστήσει. Δηλαδή να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και στην επόμενη κατηγορία. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις, σε ποιο όμιλο είμαστε, ποιες ομάδες έχουμε αντιπάλους και θα τα ξαναπούμε, όμως απ’ ότι βλέπετε υπάρχει αρκετός κόσμος στη διοίκηση, οι φίλαθλοι είναι εδώ παρόντες, τα μέλη.

Όλοι περιμένουν να δούνε κάτι όμορφο στο γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά σας. Να προσφέρετε θέαμα, να προσφέρετε στον κόσμο αυτό το οποίο περιμένει για να έρθει στο γήπεδο. Τα λεφτά που δίνει δεν περισσεύουν. Θεού θέλοντος και κορονοϊού το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Εσείς θα τους φέρετε στο γήπεδο, εσείς θα τους ευχαριστείτε και αυτοί θα σας το ανταποδώσουν. Όπως σας λέω πάντα, μία φορά να αγαπήσετε τη φανέλα και τον ΑΟΝΑ, δέκα φορές θα σας αγαπήσουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Σεβόμαστε σαν διοίκηση εσάς και εσείς εμάς. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να σέβεστε τον εαυτό σας. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σας αντιμετωπίζουμε μ’ αυτόν τον τρόπο. Από την πλευρά τη δική μας, είμαστε ανοιχτοί όλοι: τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, όλοι είναι εδώ παρόντες. Οι πόρτες είναι ανοιχτές, ιεραρχικά, σωστά δομημένα. Προπονητές, γενικός αρχηγός, διοίκηση.

Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες φέτος. Γνωρίζετε το θέμα του κορονοϊού. Δεν ξέρουμε πως θα ξεκινήσουμε. Γνωρίζουμε πως θα ξεκινήσουμε 20 Σεπτεμβρίου, το ξέρετε και εσείς. Έχει προσαρμοστεί το πρόγραμμα απ’ τους προπονητές. Παρακαλώ για την πειθαρχία σας, παρακαλώ για την αγωνιστικότητα σας. Όλοι έχετε εμπειρίες από άλλες ομάδες, έχετε δει πρόσωπα και καταστάσεις, βοηθήστε και εμάς να βελτιωθούμε. Εμείς πιστεύουμε ότι σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι καλή αρχή, υγεία πάνω απ’ όλα. Θα τηρούμε το πρωτόκολλο εισόδου και εξόδου στο γήπεδο’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε τα γκολ του ντέρμπι Αρτάκη-Ηρακλής Ψαχνών (video)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (19/10/2019): Δροσιά-Απόλλων Ερέτριας 2-1 (video)

Κώστας Λαγός

Όταν ο Μαραντόνα απήγγειλε ποδοσφαιρική ποίηση με μια ασίστ…

Νίκος Μποζιονέλος
-->