Αγαπημένα ΡΟΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

Ανανέωσαν Τσουμάνης-Κρινή στην ΧΒΑ!

Η ΧΒΑ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους προπονητές Γιάννη Τσουμάνη και Ευαγγελία Κρινή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσουμάνης θα είναι άμεσος συνεργάτης του Λουκά Ζαρονικόλα στην αντρική ομάδα καθώς και υπεύθυνος του παιδικού, ενώ η Κρινή θα βρίσκεται στο σταφ όλων των τμημάτων του συλλόγου και μαζί θα έχουν και την εποπτεία των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Άλλη μια χρονιά μαζί!

Δύο άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με αυτό της ομάδας μας, έχοντας πανηγυρίσει τίτλους και έχοντας δουλέψει ατελείωτες ώρες κυρίως στα τμήματα υποδομής θα είναι για άλλη μια χρονιά μαζί μας!

Η ΧΒΑ My KTEO είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους προπονητές Γιάννη Τσουμάνη και Ευαγγελία Κρινή για άλλο έναν χρόνο!

Ο Γιάννης Τσουμάνης δεξί χέρι του κόουτς Μπρατσιάκου τα τελευταία 3 χρόνια θα είναι άμεσος συνεργάτης του Λουκά Ζαρονικόλα στην αντρική ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και υπεύθυνος του παιδικού τμήματος, καθώς θα έχει την εποπτεία της ακαδημίας μας.

Η Ευαγγελία Κρινή στενή συνεργάτης του κόουτς Μπρατσιάκου τα τελευταία 2 χρόνια θα είναι και φέτος στο προπονητικό σταφ της αντρική ομάδας, της εφηβικής και της παιδικής καθώς θα έχει και την εποπτεία των ακαδημιών της ομάδας μας, μαζί με τον Γιάννη Τσουμάνη.
Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον με την ομάδα μας!

Σε δηλώσεις τους μετά την ανανέωση ανέφεραν:

Γ. Τσουμάνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΧΒΑ, ευχαριστώ την ομάδα και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θέλω να τους την ανταποδώσω με τις επιτυχίες μέσα στο παρκέ! Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!»

Ε. Κρινή: «Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Είμαι χαρούμενη που συνεχίζω, μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, για… μεγαλύτερες! Καλή σεζόν με υγεία!»’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Ληλάντιο 1-4

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΟΠΑ Αιδηψού-Μαντούδι 0-2

Κώστας Λαγός

ΠΑΟ Πολιτικών: Ανανέωσε ο Π. Τσοκάνης

Κώστας Λαγός
-->