EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Τοκπασίδης: ‘Να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει’

Ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Παναγιώτης Τοκπασίδης μιλά στο eviasports ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας 3/8.

‘Νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου.

Η ομάδα σταμάτησε την περσινή περίοδο τον Μάρτιο, λόγω του κορονοϊού, τις υποχρεώσεις της. Φέτος συζητήσαμε με τη διοίκηση ότι εφόσον έστω και προσωρινή παρέμεινε στα ηνία του συλλόγου, είχαμε υποχρέωση να καλέσουμε όλα τα παιδιά που ήταν πέρσι και έδωσαν το παρών μέχρι το τέλος στις υποχρεώσεις της ομάδας, μ’ όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε. Γίνανε οι συζητήσεις. Όλοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να μείνουν στην ομάδα και να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που είχαμε κάνει πέρσι. Μια προσπάθεια που αποτελούταν από αγάπη προς την ομάδα και αποδείχθηκε, με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε, ότι τα παιδιά παίζανε δωρεάν.

Σχεδόν όλοι συμφωνήσαν να παραμείνουν, θεωρώντας ότι ήμασταν υποχρεωμένοι αυτή η ομάδα μ’ αυτό το συμβούλιο να αποκτήσει και πάλι αξιοπιστία, να δουλέψουμε, να πλαισιωθούμε και από 3-4 ποδοσφαιριστές, έμπειρους και ταλαντούχους και να συνεχίσουμε το έργο μας, οδηγώντας την ομάδα σε πιο ασφαλή μονοπάτια και σε μία θέση ασφαλώς καλύτερη από την περσινή, με το δικαίωμα που μας δίνει πλέον το γεγονός ότι θα προετοιμαστεί κανονικά φέτος η ομάδα. Να μπορέσουμε να προπονηθούμε σωστά απ’ την αρχή και η νέα περίοδος να μας βρει πανέτοιμους, γερούς.

Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και με κάποιους ποδοσφαιριστές έμπειρους, σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, που αφορούν κυρίως τον άξονα και που υπάρχουν κενά στην ομάδα. Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να αποκτήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Και αν στην πορεία προκύψει και κάτι άλλο με ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα, θα το πράξουμε.

Το ποδόσφαιρο για μας είναι ο παράγοντας της καθημερινής επιβίωσης μας. Θέλω να διασκεδάζουμε, να το ευχαριστιόμαστε και μέσα απ’ τις πίκρες και τις ήττες να γινόμαστε πιο δυνατοί, για να μπορέσουμε οδηγήσουμε την ομάδα σε πιο ασφαλή μονοπάτια -όπως είπα- σ’ ότι αφορά την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη προς τον φίλαθλο κόσμο. Υπόσχομαι να δουλέψουμε σκληρά και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου και οι συνεργάτες μου, ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, ότι η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και βάσει ονόματος αλλά και βάσει ιστορίας και υλικού.

Επειδή εκκρεμεί η γενική συνέλευση της Δευτέρας 3/8, οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό και αναλόγως θα πράξουμε και εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου αλλά και οι ποδοσφαιριστές, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (22/3/2022)

eviasports

Γ. Αντωνόπουλος: ‘Οι ποδοσφαιριστές μου απέδειξαν ότι είναι για τα δύσκολα’

Ιάσονας Πάνος

Σαν Σήμερα (18/4/2021): Αταλάντη-Αρτάκη 1-3 (video)

Κώστας Λαγός