Α' ΕΠΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ

ΕΠΣΕ: Δελτίο τύπου για τη συνεδρίαση του ΔΣ & τη συγκέντρωση για τα πρωταθλήματα υποδομών

Δελτίο τύπου της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης για τη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου (Τετάρτη 22/7) και τη συγκέντρωση για τα πρωταθλήματα υποδομών (Δευτέρα 27/7):

‘Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ την Τετάρτη 22.07.2020 και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Ορίστηκε η Επιτροπή πρωταθλημάτων Υποδομών από τους κ.κ. Κατσαντώνη Ελευθέριο – Πρόεδρο, Καλυβίτη Κυριάκο – Αναπληρωτή Πρόεδρο, Τσεκούρα Αναστάσιο, Υφαντή Δημήτριο και Καραγκούνη Χρήστο –Μέλη.

2) Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής στην Α, Β, Γ, ερασιτεχνική κατηγορία και στο Κύπελλο, τα σωματεία οφείλουν να καταβάλουν το παράβολο συμμετοχής, την συνδρομή έτους 2020-2021 και να εξοφλήσουν τις περυσινές οφειλές τους. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η συμμετοχή.

3) Να σταλεί αίτημα στην ΕΠΟ για χορήγηση Η/Υ προκειμένου να λειτουργήσει το νέο πρόγραμμα για την αποστολή των αιτήσεων μεταβολής των ποδοσφαιριστών.

4) Μετά τη συνάντηση με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας και την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΕ, για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων κοινής αρμοδιότητας, αποφασίστηκε:

– Να γίνει μείωση στο εξοδολόγιο Διαιτησίας στη Γ΄ κατηγορία την περίοδο 2020-2021.
– Στα σωματεία της Α’ κατηγορίας να γίνει 1 δωρεάν διαιτησία την περίοδο 2020-2021.
– Στα σωματεία της Β’ κατηγορίας να γίνει 1 δωρεάν διαιτησία την περίοδο 2020-2021.
– Στα σωματεία της Γ’ κατηγορίας να γίνουν 2 δωρεάν διαιτησίες την περίοδο 2020-2021.

Επίσης τη Δευτέρα 27.7.2020 πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των σωματείων υποδομής στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Γηπέδου στο ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδας.

Το παρόν έδωσαν 14 σωματεία που απασχολούν ακαδημίες ενώ από την Ένωση παρέστησαν οι κ.κ . Ιωάννης Ρέτσας Πρόεδρος, Γεώργιος Πίσχινας Γεν.Γραμματέας, Κατσαντώνης Ελευθέριος Αναπληρωτής Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων Υποδομών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωάννης Ρέτσας κάνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλα τα σωματεία για την παρουσία τους στη συνάντηση και ανέφερε ότι στα πρωταθλήματα υποδομής βρίσκεται το μέλλον του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Λευτέρης Κατσαντώνης και ο Γενικός Γραμματέας της ‘Ένωσης Γεώργιος Πίσχινας οι οποίοι καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τα σωματεία για την παρουσία τους.

Έπειτα τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των ακαδημιών (Ακαδημία Ερέτριας, Κύζικος Αρτάκης, Λήλας Βασιλικού, Δροσιά, Ερμήλιος, Ληλάντιο, Προποντίδα, ΠΑΟ Κανήθου, ΑΟ Κάνηθος, Αίολος Κριεζών, Νεάπολη, Κάρυστος, Ταξιάρχης, Ξηρόπολη, Ηρακλής Ψαχνών) που έδωσαν το παρών.

Ακολούθησε διάλογος με κατάθεση πολλών προτάσεων γύρω από τα πρωταθλήματα υποδομών και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις ακαδημίες των σωματείων ενώ όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να πραγματοποιούνται ανάλογες συγκεντρώσεις πιο συχνά στο μέλλον.

Τέλος ο Πρόεδρος πρότεινε όσα σωματεία επιθυμούν να υποβάλλουν εγγράφως στην Ένωση τις προτάσεις τους μέχρι την Τετάρτη 5.8.2020 ενόψει των προκηρύξεων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου’.

ΕΠΣΕ: Συγκέντρωση για τα πρωταθλήματα υποδομών (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχολικοί αγώνες: 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Ερέτριας 1-2 (photos)

Κώστας Λαγός

ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ: Αναβολή 1ης αγωνιστικής

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές 12ης αγωνιστικής (7-8/12)

Κώστας Λαγός
-->