EVIASPORTS ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προκριματικά Νεανίδων: Θριαμβευτική πρόκριση στο Final-6! (Γλαύκος-Σύλλας 28-59)

Νίκη-πρόκριση στο final-6 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων για τη φοβερή και τρομερή ομάδα της Αιδηψού που εντυπωσιάζει το Πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια με τα κατορθώματα της σε κορασίδες και νεάνιδες!

Η ομάδα του Αργ. Κουβάρα επικράτησε στον ”τελικό” του Γλαύκου με 28-59 και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο στόχο, που είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αθήνα από 5-9 Αυγούστου, καθώς ως γνωστόν…τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!

Ο Σύλλας, τυπικά φιλοξενούμενος, προηγήθηκε με 8-12 στην α΄περίοδο, ξέφυγε και με +10 (3΄ πριν το ημίχρονο), αλλά ο Γλαύκος κατάφερε και μάζεψε τη διαφορά με το ημίχρονο να τελειώνει με 18-22.

Στη γ’ περίοδο ο Σύλλας έφερε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα (26-37), για να εξελιχθεί σε παράσταση για ένα ρόλο το τελευταίο 10λεπτο, με τον Σύλλα να φτάνει στη νίκη-θρίαμβο με 28-59 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Διαιτητές: Γιακείμη-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-12, 18-22, 26-37, 28-59.

ΓΛΑΥΚΟΣ (Καπογιαννόπουλος-Ζωγόπουλος): Κουκουλομμάτη, Σπαλιάρα, Πεντάρη, Καλαμπαλίκη, Καλαντζή 6 (2), Μπαλάση, Μπαλασοπούλου 16, Χαραλαμπίδη 6, Τόγια.

ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ (Κουβάρας-Χράπαλος): Νίτσογλου 15, Υδραίου, Μαχαίρα 9 (1), Τσίγκα, Κυργιώργη 5 (1), Λούμη 5 (1), Φώτου, Τσαβόνι 16, Μαργωμένου, Πατσούρα 9 (1), Σουλιάδη.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ14): Προπόνηση προεπιλογής στις 27/11

Κώστας Λαγός

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (4-5/3)

Παναγιώτης Νικολάου

Τα δικαιολογητικά για τον κωδικό ειδικής αναγνώρισης σε σωματείο

Κώστας Λαγός