Αγαπημένα ΡΟΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκροτείται η νέα ΚΕΔ, γνωστοποιούνται οι πίνακες διαιτητών

Για απόφαση συμπλήρωσης της ΚΕΔ με τα υπόλοιπα μέλη (δύο αλλοδαπούς και δύο Έλληνες) και για “επικύρωση των πινάκων των διαιτητών” στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη Δευτέρα 26/7 κάνει λόγο δημοσίευμα της Forza, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

“Η ΕΠΟ συνεδριάζει τη Δευτέρα για να ασχοληθεί μεταξύ των άλλων και με την επιλογή των Ελλήνων που θα πλαισιώσουν το αλλοδαπό τρίο, που θα έχει την ευθύνη της Σούπερ Λίγκας και της Β’ Εθνικής, καθώς και του VAR. Την ίδια μέρα θα έχουμε και την επικύρωση των πινάκων των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών όλων των εθνικών κατηγοριών, αφού θα πρέπει να επικυρωθούν από την εκτελεστική της ΕΠΟ στις 27 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρώτα για τις δύο, το πολύ τρεις θέσεις της επιτροπής, είναι πάνω από 20, παρότι η ΕΠΟ εχει αποφασίσει μετά την συρρίκνωση των πόρων της να μειώσει στο ήμισυ τις αμοιβές των μελών της ΚΕΔ. Ο ένας θα πρέπει να αναλάβει το νευραλγικό κομμάτι της εκπαίδευσης και ο άλλος τους ορισμούς σε Γ’ Εθνική και πρωταθλήματα γυναικών και νέων.

Με την πάροδο του χρόνου θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στους πίνακες, μια κι αυτοί που θα επικυρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα έγιναν από την απερχόμενη επιτροπή”.

Βέβαια, για να βίνουν τα παραπάνω θα πρέπει λογικά να έχει υπογραφεί το συμβόλαιο του νέο προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάντεμπεργκ με την ΕΠΟ.

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (28/7/2019)

eviasports

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΟ Χαλκίς-Έξω Παναγίτσα 0-7

Κώστας Λαγός

Όλυμπος Γυμνού: Φιλικό με Ταμυναϊκό το Σάββατο 24/8

Κώστας Λαγός
-->