EVIASPORTS ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΡΕΤΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

2005: Αρτάκη-Δόξα Προκοπίου 3-1

Μία σχετικά άνετη νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κατάφερε να σημειώσει η ‘αναγεννημένη’ Αρτάκη επί του πάντα δυνατού Προκοπίου την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Βασιλικού.

Εκεί η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη ήταν μία κλάση καλύτερη και ‘αφεντικό’ του παιχνιδιού, στο οποίο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αν οι παίκτες της ήταν περισσότερο εύστοχοι και τυχεροί στην τελική προσπάθεια… Βλέπετε έξι συνολικά δοκάρια, εκ των οποίων τα πέντε στο δεκάλεπτο 25′-35′, δεν συμβαίνει συχνά!

Στο α’ ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν… με φόρα απ’ το Μίστρο και το 0-4 της προηγούμενης Κυριακής, όντας η εξέλιξη του ματς ένα επιθετικός τους μονόλογος με πρωταγωνιστή τον Χόνι…

Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ (1-0) στο 12′ με σουτ κι επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στη συνέχεια η εστία του Ευαγγελινού έζησε… δραματικές στιγμές και είχε σύμμαχο τα δοκάρια, τα οποία δεν άφησαν το σκορ να… εκτιναχθεί.

Απ’ το 25′ μέχρι το 35′, δύο φορές ο Χόνι κι από μία οι Ζέρβας, Μεθενίτης, Ζαχαριάς σημάδεψαν το δοκάρι των ‘μελανόλευκων’!

Αυτοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν στην επανάληψη κι… εν μέρει το κατάφεραν, εκμεταλλευόμενοι και το… φρενάρισμα των ‘προσφύγων’.

Παρ’ όλα αυτά στο 52′ ο Χόνι… ξαναχτύπησε με εύστοχο σουτ, με το οποίο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν απλά να μειώσουν (3-1) με τον Διαμαντή Κουτσουφλάκη στο 77′.

Τέλος, στα τελευταία λεπτά και οι δυο αντίπαλοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με καλύτερη αυτή του Λούκα στο 91′, όπου η μπάλα αποκρούστηκε εκ νέου απ’ το δοκάρι του Ευαγγελινού.

‘Ακράτητος’ ο Σέρτζιο Χόνι στο παιχνίδι με το Προκόπι γράφοντας στο ενεργητικό του τρία τέρματα και δύο δοκάρια

Οι νικητές είχαν κορυφαίο τον πιτσιρικά Τσολάκο και πολύ καλούς τον Χόνι, που πέτυχε χατ-τρικ, τον Μπρίνη, τον Ζέρβα και τον Καραγιάννη (σταθερός, αποσόβησε γκολ σε τετ-α-τετ στα τελευταία λεπτά).

Απ’ τη Δόξα ξεχώρισαν με την απόδοση τους οι Διαμαντής Κουτσουφλάκης και Πέτρος Κουτσουφλάκης, όπως και ο λίμπερο Λιαγκάκης και ο Μπαλατσός.

ΑΡΤΑΚΗ: Καραγιάννης, Συρόπουλος, Κουκουβίνος, Βαλήλας, Τσολάκος, Μεθενίτης (20′ Λούκας λ.τ.), Μπρίνης, Αϊβαλιώτης, Ζαχαριάς, Ζέρβας (60′ Χασάνδρας), Χόνι (62′ Τζήκας).

ΔΟΞΑ: Ευαγγελινός, Ρούσσος, Ζυγογιάννης, Τσαλκιτζής (30′ Μπαλατσός), Λιαγκάκης (65′ Κουτσουφλάκης Ι.), Σταμούλος, Παπανδρέου, Κατσιούρας (50′ Σεφέρης), Λουκάς, Κουτσουφλάκης Π., Κουτσουφλάκης Διαμ.

ΕΥΒΟΙΑ ΣΠΟΡ 12/9/2005
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Γ. Ρέτσας-Γ. Πίσχινας στο ‘Averadio’ (video)

eviasports

Μ. Γεωργίου: ‘Ο Αμαρυνθιακός πρέπει πάντα να είναι ανταγωνιστικός’

eviasports

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 6/9)

eviasports