EVIASPORTS.GR ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΡΕΤΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

1973: ΑΟ Χαλκίς-Καλλιθέα 1-0

Στον αγώνα Χαλκίδος-Καλλιθέας 1-0 ο Ρούλης τα έκανε όλα. Πέτυχε το γκολ με πέναλτυ, έχασε άλλο ένα και είχε τρία δοκάρια.

Περίφημος η Χαλκίδα επέτυχε μεγάλη νίκη επιβληθείσα της Καλλιθέας με 1-0.

Η νικήτρια επραγματοποίησε θαυμάσια εμφάνιση και η επικράτησις της υπήρξεν δίκαια. Διετήρησε πλήρη υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνος και το τελικό σκορ την αδικεί. Οι παίκτες της απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες για να επιτύχουν ευρύτερο σκορ.

Η Καλλιθέα πάλεψε το ματς και με αμυντική τακτική προσπάθησε να αποφύγει βαριά ήττα.

Το μοναδικό τέρμα του έκρινε την τύχη του αγώνος εσημείωσε ο Ρούλης στο 13′ κατόπιν ευστόχου κτυπήματος πέναλτυ. Οι γηπεδούχοι εκέρδισαν ένα ακόμη πέναλτυ στο 66′. Το εκτύπησε και πάλι ο Ρούλης για να κινηθεί αντικανονικά ο Συλιβίστρος και να αποκρούσει, δίχως ο διαιτητής να σημειώσει επανάληψη του κτυπήματος. Χαρακτηριστικόν είναι επίσης ότι δύο σουτ του καταπλήξαντος Ρούλη (32′ και 70′) κτύπησαν στην δοκό.

Γενικά η Χαλκίδα απέδειξε ότι διέρχεται περίοδο μεγάλης φόρμας. Ασφαλώς δε, μετά την ήττα της Λαρίσης, οι ελπίδες αυξήθηκαν και η αισιοδοξία μεγάλωσε.

Πρώτος παίκτης της νικήτριας ο Ρούλης, ο οποίος ήταν ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Εντυπωσιακό ντεμπούτο επραγματοποίησε ο 18χρονος αμυντικός Λώλης. Διεκρίθησαν επίσης και οι Ζήσης, Μπρατσιώτης.

ΧΑΛΚΙΣ: Κοτζαμάνης, Τσάκαλος, Λώλης, Μπρατσιώτης, Ζήσης, Ρούλης, Σιμιτζής, Γιαννακούρος, Ζερβουδάκης, Κορώζης, Ρόγκας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Συλιβίστρος, Λίσκας, Γιαννακόπουλος, Ντούλας, Παυλάτος, Ταρίφας, Κωνσταντινίδης, Εξαρχίδης, Πεσιρίδης, Μιχελής (69′ Τσεβάς), Κατσάνης (46′ Κούρτης).

Τετάρτη 14 Μαρτίου 1973
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκ. Τόρα: ‘Η ομάδα θα βρεθεί εκεί που της ανήκει’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (25/2/2020): ΓΕΛ Καρύστου-ΓΕΛ Κανήθου 1-1 (πέν.: 3-0) (photos+video)

Βησσαρίωνας Νάνος

Σαν Σήμερα (9/11/2019): Νεάπολη-Αθλόπολις 1-4 (photos)

Κώστας Λαγός