EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τ. Κατσινόπουλος: ‘Θα συνεχίσω, κάτω από πιέσεις να μην συνεχίσω’

Τα κυριότερα μέρη των όσων ανέφερε ο πρόεδρος του Ταμυναϊκού Τάσος Κατσινόπουλος, στη γενική συνέλευση της ομάδας του Αλιβερίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/7.

Όλα αυτά τα έξι χρόνια έχω φάει πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο

‘Έχω έξι χρόνια πρόεδρος, είχα τα παιδιά στο δημοτικό όταν ανέλαβα και ο μεγάλος μου γιος τελειώνει του χρόνου το λύκειο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο και για το δικό μου το σπίτι μεγαλώνοντας τα παιδιά, να συνεχίσω να είμαι ενεργός τόσο όσο ήμουνα. Γιατί κακά τα ψέματα όλα αυτά τα έξι χρόνια έχω φάει πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο’.

Θα συνεχίσω, κάτω απ’ τις πιέσεις και της οικογένειας μου να μην συνεχίσω

‘Έχουμε πάρα πολλές δυσκολίες στη λειτουργία της ομάδας, μπορώ να πω ότι κάθε χρόνο είναι και πιο δύσκολα. Ήμασταν κάποια στιγμή στο συμβούλιο κάποια άτομα που ήμασταν και φίλοι, κατά καιρούς κάποιοι έχουν φύγει, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Να σας πω την αλήθεια, και για εμένα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω. Ξέρω ότι θα το κάνω και θα συνεχίσω, κάτω απ’ τις πιέσεις και της οικογένειας μου να μην συνεχίσω, αλλά γνωρίζοντας ότι -νομίζω- θα διαλυθεί η ομάδα αν δεν συνεχίσω. Μακάρι να μου πείτε σήμερα ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει πρόεδρος και εγώ καταρχήν οικονομικά θα την στηρίζω την ομάδα, όπως τη στήριζα μέχρι τώρα, αρκεί να μην είμαι πρόεδρος. Θα καθίσω λοιπόν και γι’ αυτή τη θητεία, χωρίς να μπορώ να υποσχεθώ για την επόμενη τι θα γίνει. Όταν είσαι και σε μια παρέα στο διοικητικό συμβούλιο και σπάει κάπως η παρέα, κάπου κουράζεσαι και συ, κάπου σε έχουν κουράσει κάποια πράγματα. Εγώ λοιπόν θα συνεχίσω πέρα απ’ τις δυνάμεις μου τώρα’.

Την περίοδο του κορονοϊού κατάλαβα πόσο είχα ρίξει το μαγαζί για την ομάδα

‘Και με το μαγαζί οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες και έχω φτάσει πέρσι όταν παίζαμε Σάββατο, να κλείνω το μαγαζί μου για να λειτουργήσει ο Ταμυναϊκός. Δηλαδή όλοι είχατε δει ότι το προσωπικό κόβει τα εισιτήρια, το προσωπικό κουρεύει το γήπεδο, κτλ, και την περίοδο του κορονοϊού κατάλαβα πόσο είχα ρίξει το μαγαζί για την ομάδα’.

Όσοι μπορείτε βοηθήστε

‘Θέλει η ομάδα βοήθεια από ανθρώπους που να μπορούν να τρέξουν, να βγουν και μία βόλτα στην αγορά. Και απ’ τον δήμο δεν έχουμε ιδιαίτερη βοήθεια. Δηλαδή εμένα ο ρόλος μου δεν είναι μόνο στη διοίκηση, αλλά και η φροντίδα του γηπέδου, των αποδυτηρίων, κτλ. Όσοι μπορείτε βοηθήστε. Εγώ νομίζω ότι όταν κάποιος αγαπάει την ομάδα δεν χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε στο συμβούλιο για να βοηθήσει εθελοντικά’.

Έχουμε αποφασίσει οι οικονομικές απολαβές να είναι αρκετά χαμηλότερα

‘Όποιος θέλει να έρθει στην ομάδα, θα έρθει και θα παίξει μπάλα. Σίγουρα πλέον και εμείς έχουμε αποφασίσει οι οικονομικές απολαβές να είναι αρκετά χαμηλότερα από άλλες χρονιές, για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα και από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίζουν πλέον σιγά-σιγά και τα παιδιά που έρχονται να παίζουν και για το χωριό. Και αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα παιδιά απ’ το χωριό που θέλουν να παίξουν για την ομάδα. Το αν θα παίξουν και πόσο θα παίξουν είναι φυσικά θέμα του προπονητή’.

Να γίνουν τρεις οι προπονήσεις

‘Σίγουρα νομίζω δεν θα χρειάζεται να ξανακάνουμε, γι’ αυτές τις χρονιές και έτσι όπως είμαστε, τέσσερις προπονήσεις όπως γινόταν τα τρία τελευταία χρόνια. Ήταν κάτι πολύ κουραστικό για όλους μας, ειδικά γι’ αυτούς που είμαστε όλη την ημέρα στο γήπεδο. Θα συζητήσουμε και με τη νέα διοίκηση να γίνουν τρεις οι προπονήσεις, να είναι έτσι πιο εύκολα τα πράγματα και για τα σπίτια μας, αλλά να είναι και πιο εύκολα τα πράγματα για τις απολαβές και των ποδοσφαιριστών’.

Μέσα απ’ αυτά τα έξι χρόνια την αγάπησα την ομάδα

‘Η ομάδα η δικιά μας που θα κατέβει θα είναι από τις λίγες φέτος. Και αν ξεκινήσουμε και πάμε καλά με τον κορονοϊό, σε δύο μήνες θεωρώ ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. Σημασία λοιπόν, έχει να κρατήσουμε την ομάδα. Μέσα απ’ αυτά τα έξι χρόνια την αγάπησα την ομάδα, την αγαπάω την ομάδα’.

Εγώ τα έχω κάνει τα περισσότερα λάθη

‘Λάθη έχουμε κάνει και τα λάθη τα περισσότερα τα επωμίζεται αυτός που είναι στην κεφαλή, άρα εγώ τα έχω κάνει τα περισσότερα λάθη. Παρόλα αυτά και λάθη που κάνουμε εμείς την αγαπάμε την ομάδα. Πάντα για το καλύτερο προσπαθούμε’.

Ταμυναϊκός: Γενική συνέλευση ενόψει εκλογών

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αβαντίδες: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Δ. Κομνά-Παναγιωτοπούλου

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αναβολή αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Παντριαδικός: Έξι προσθήκες στο ρόστερ

Κώστας Λαγός