EVIASPORTS Γ' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία Σύλλα Αιδηψού προς την ΕΣΚΑΣΕ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλας Αιδηψού εκφράζει τη διαμαρτυρία και τη δυσαρέσκεια του προς την ΕΣΚΑΣΕ για την απόφαση που έκανε γνωστή στη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης Τετάρτης, για άνοδο στη Β’ κατηγορία με συγκεκριμένα κριτήρια της ομάδας Μπούκαλη.

Ο Σύλλας διαμαρτύρεται για τη θέσπιση των κριτηρίων, τονίζει πως έχοντας τερματίσει δεύτερος αν προκύψει άλλη κενή θέση στη Β’ κατηγορία αυτή θα καλυφθεί από την τρίτη της βαθμολογίας Α.Ε. Λίμνης, τονίζει πως είχε ενημερώσει για το αναβληθέν παιχνίδι Λίμνης-Κένταυρου και πόσο θα επηρέαζε την τελική κατάταξη, ενώ θεωρεί ως δικαιότερη οδό τη διαδικασία αγώνων μπαράζ μεταξύ των δεύτερων των τριών ομίλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κύριε πρόεδρε,
κύριοι παράγοντες της ΕΣΚΑΣΕ,
διαμαρτυρόμαστε έντονα δια της επιστολής μας ταύτης, διότι τηρείτε δυο μέτρα και δυο σταθμά στις αποφάσεις σας, δε σέβεστε ούτε όσα έχει προσφέρει στα 30 χρόνια ζωής του ο σύλλογος μας στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, ούτε τις επιτυχίες στα τμήματα υποδομής σε Πανελλήνιο επίπεδο, ούτε τον ιδρώτα των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων μας.
Σας θυμίζουμε πως ο ΣΥΛΛΑΣ μπορεί να μην έχει πετύχει πολλά σε επίπεδο ανδρών, αλλά δε μπορούμε να παραβλέπουμε πως από την ΑΙΔΗΨΟ ξεκίνησε τη καριέρα του σαν παίδας ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει βγει από τη περιφέρεια μας, ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
Επίσης από το ΣΥΛΛΑ ξεκίνησαν αρκετοί αθλητές μας που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες όπως ο ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΦΩΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΙΑΠΕΚΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ.
Ζητήσατε τις προτάσεις μας για τα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής χρονιάς μετά την έλευση του κορονοϊού και σας τις δώσαμε, δεν εισακούστηκε καμία!
Σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ μετά την αναδιάρθρωση, καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε και έφτασε να παίρνει την άνοδο ακόμα και ο 8ος της βαθμολογίας, ενώ σε κάθε κατηγορία αυξήθηκαν κατά πολύ και οι όμιλοι και οι ομάδες.
Εσείς κύριοι τι αναδιαρθρώσατε;
Ποια έξοδα των ομάδων μειώσατε;
Δημιουργήσατε περισσότερους ομίλους για μείωση των εξόδων;
Και φτάνουμε στο δια ταύτα, ενώ η βαθμολογία του Β΄ ομίλου του Ανδρικού μας στη Γ κατηγορία, κατά τη διακοπή των αγώνων μας βρίσκει βαθμολογικά ισόβαθμους με τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ στη πρώτη θέση και τη Λίμνη στη τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο, μας λέτε πως για την πιθανότητα ανόδου στη Β κατηγορία προηγείται η Λίμνη γιατί έχει αγώνα λιγότερο από εμάς και η ομάδα του Μπούκαλη από τον άλλο όμιλο.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες όλες οι ομάδες θα είχαμε τους ίδιους αγώνες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του β΄ ομίλου, για ποιο λόγο η ομάδα της Λίμνης έχει λιγότερο αγώνα;
Μήπως εσείς κύριοι τον είχατε αναβάλει λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων;
Με έγγραφο μας τότε σας είχαμε ζητήσει πριν τον μεταξύ μας αγώνα με τη Λίμνη να έχει γίνει το ανακληθέν παιχνίδι μεταξύ ΛΙΜΝΗΣ και ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τη κατάταξη βαθμολογικά και εσείς μας καθησυχάσατε, τώρα δικαιωνόμαστε!
Για ποιο λόγο να ανέβει η μια από τις ομάδες που πήραν τη 2η θέση στους ομίλους της Γ κατηγορίας και αυτή να είναι η ομάδα του Γ ομίλου (Μπούκαλη);
Μήπως το δικαιότερο θα ήταν να γίνει ένας αγώνας μπαράζ και αυτός που θα επικρατήσει να ανέβει κατηγορία; ή στην άλλη περίπτωση να ανέβουν και οι τρεις δεύτερες ομάδες των ομίλων;
Περιμένουμε εγγράφως της απαντήσεις σας και ενημερώνουμε πως θα ακολουθήσουμε κάθε νόμιμη οδό, ώστε να δικαιωθούμε.
Μετά τιμής το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ”

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Final 6 Νεανίδων: Τα ρόστερ των ομάδων και το πρόγραμμα των αγώνων

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (22/4/2015): ΑΟ Χαλκίς-Απόλλων Ερέτριας 2-3 (video)

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μέσσαπος-Θύελλα Κοντοδεσποτίου 0-2

Κώστας Λαγός