EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Βαγιάννης: ‘Είμαστε πιο ώριμοι, έμπειροι & σίγουροι για τη φετινή μας πορεία’

Τα κυριότερα των όσων ανέφερε ο πρόεδρος της Αρτάκης Γιάννης Βαγιάννης, στη γενική συνέλευση του ΑΟΝΑ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/7.

Παρέα να φτιάχνουμε όλο και καλύτερα πράγματα

”Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς στον ΑΟΝΑ προς όλους εσάς, στα μέλη, τους φίλους, τους επαγγελματίες οι οποίοι βοηθάνε πάντα όλα αυτά τα χρόνια και πέρσι και ελπίζουμε και την επόμενη χρονιά. Καλωσορίζουμε τον Αντιδήμαρχο μας Μπάμπη Κώσταρο, είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που βρίσκεται εδώ, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, καλή αρχή, ευχαριστούμε για όλα, να συνεχίσουμε παρέα να φτιάχνουμε όλο και καλύτερα πράγματα και στον τόπο μας και στη Χαλκίδα και στην Αρτάκη. Να καλωσορίσουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα και τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣΕ Γιώργο Πίσχινα, πάντα πιστοί στο ραντεβού τους, πάντα παρόντες σε όλα τα αθλητικά γεγονότα, σε όλες τις γενικές συνελεύσεις, ελπίζουμε και τη φετινή χρονιά να συνεχίσουμε τη δουλειά μαζί, να αναδείξουμε την Εύβοια, να αναδείξουμε την ΕΠΣΕ, μέσω των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική, ελπίζουμε για περισσότερα και καλύτερα. Είμαστε πάντα εδώ δίπλα σας. Στη Γ’ Εθνική η Εύβοια εκπροσωπείται φέτος και απ’ τον Ηρακλή Ψαχνών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον Ηρακλή Ψαχνών’.

Τρεις πρόεδροι ενώνουν τις δυνάμεις

‘Να καλωσορίσουμε στην ομάδα τον νέο γενικό αρχηγό Γιάννη Λεζγή, ο οποίος θα μας βοηθήσει τη φετινή χρονιά, καθώς και τους δύο αντιπροέδρους, τον Νίκο Ματζάνα και τον Παναγιώτη Βουλέρη, οι οποίοι από φέτος θα συνεισφέρουνε και απ’ την πλευρά τους, ο Νίκος θα συνεχίσει, ο κ. Βουλέρης νέος αντιπρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο. Είναι ένα πολύ ωραίο σημάδι, ότι είμαστε εδώ οι τρεις τελευταίοι πρόεδροι του ΑΟΝΑ τα τελευταία χρόνια στη σειρά. Τρεις πρόεδροι ενώνουν τις δυνάμεις, όχι μόνο οι πρόεδροι, όλα τα παιδιά και μέλη στο ΔΣ, όλοι οι φίλοι μας, για να μπορέσουμε και φέτος να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες που υπάρχουν για τον ΑΟΝΑ’.

Ο οργανισμός του αθλητικού ομίλου είναι ένα πολυσύνθετο πράγμα

‘Είναι πάρα δύσκολα τα πράγματα, έχουν αλλάξει ριζικά τα δεδομένα. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα να προσαρμοζόμαστε και να δίνουμε λύσεις. Είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα, πρέπει πολύ προσεκτικά να προχωρήσουμε. Ο οργανισμός του αθλητικού ομίλου είναι ένα πολυσύνθετο πράγμα. Έχει τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους διοικητικούς παράγοντες, τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες, τη Δημαρχεία, την Περιφέρεια. Όλα αυτά πρέπει να λειτουργήσουν μ’ ένα ωραίο ρυθμό για να υπάρχει αποτέλεσμα’.

Στόχος είναι και παραμένει η ομάδα να γίνει βιώσιμη

‘Στόχος είναι και παραμένει η ομάδα να γίνει βιώσιμη από μόνη της. Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο στόχος, αλλά εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Όλοι χρειάζονται από λίγο. Άρα ο στόχος του προέδρου και αυτή τη χρονιά είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, η ομάδα να γίνει όλο και περισσότερο βιώσιμη και να προχωρήσουμε όλοι μαζί αγαπημένοι στον κοινό μας στόχο’.

Βελτιωθήκαμε πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα

‘Τερματίσαμε ένατοι στη Γ’ Εθνική σε ένα πρωτάθλημα δεκατριών ομάδων. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε δεν τελείωσε. Ο κορονοϊός έφερε τα προβλήματα τα οποία ακόμη και σήμερα συνεχίζονται. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι μια μεγάλη προσπάθεια. Γίνανε πολλά στην ομάδα. Είχαμε αρκετά γεγονότα, όπως σ’ όλες τις ομάδες. Είχαμε αλλαγή προπονητών. Ξεκινήσαμε με τον κ. Κλάδη, ήρθε το ‘διαζύγιο’ κοινή συναινέσει, συνέχισε ο κ. Αυλωνίτης, παραιτήθηκε, ανέλαβε ο κ. Μαύρος και τον Ιανουάριο ήρθε ο κ. Γκόφας με το επιτελείο του. Βελτιωθήκαμε πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα’.

Προτιμούσαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα

‘Τον Νοέμβριο υπήρχε ένα μεγάλο κάλεσμα σε νέους φίλους που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Ήρθανε, μπήκανε στην ομάδα, βοήθησαν εξωτερικά και μέσω του διοικητικού συμβουλίου. Φτιάξαμε μια δυνατή σύνθεση στο διοικητικό συμβούλιο. Η ομάδα τον Ιανουάριο πήρε τα πάνω της, κερδίσαμε, αγωνιστήκαμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Μείναμε στην κατηγορία. Προτιμούσαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, να γίνουν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, Θα ήταν αμαρτία απ’ το Θεό να μην καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τέλος καλό, όλα καλά. Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Και ένα χαρακτηριστικό στατιστικό, πέρσι χάσαμε δύο φορές μόνο απ’ τη Ρόδο. Φέτος θα πάμε ακόμη καλύτερα’.

Η ομάδα της Αρτάκης πρέπει να πρωταγωνιστεί

‘Η σωτηρία δεν ήταν ο στόχος μας. Η ομάδα της Αρτάκης πρέπει να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε να πηγαίνει συνεχώς πιο ψηλά. Όχι όμως στα λόγια. Βάζοντας τις σωστές βάσεις, βάσει προγραμματισμού, να καταφέρουμε αυτό τον στόχο. Φέτος είναι υψηλότερος ο στόχος’.

Είμαστε ένα σκαλί απ’ τις επαγγελματικές κατηγορίες

‘Υπήρχε στις κατηγορίες μια αναδιάρθρωση και υπάρχει. Η τέταρτη τη τάξει κατηγορία, η Γ’ Εθνική, μέσω της αναδιάρθρωσης των δύο ενδιάμεσων κατηγοριών, θα είμαστε η τρίτη τη τάξει κατηγορία. Θα είναι η Super League, η Football League με δύο ομίλους και η Γ’ Εθνική. Είμαστε ένα σκαλί απ’ τις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο κίνητρο. Ελπίζουμε σύντομα να καθοριστούν οι όμιλοι, περιμένουμε πως και πως αυτό το αποτέλεσμα, γιατί καθορίζει πάρα πολύ τα επόμενα βήματα μας. Θέλουμε να ξέρουμε πόσες ομάδες θα βρίσκονται στον όμιλο μας, σε ποιον όμιλο θα είναι η ομάδα μας, ώστε να κάνουμε το business plan και να μπορέσουμε οικονομικά να αντεπεξέλθουμε’.

Η επικοινωνία και ο σεβασμός είναι το νούμερο ένα πράγμα που αποζητούμε

‘Η ομάδα δεν σώθηκε από μόνη της, οι παίκτες την σώσανε, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Έχουμε καταπληκτικούς παίκτες στην ομάδα, το κλίμα είναι άριστο, ειδικά από τον χειμώνα και μετά και αυτή είναι η επιτυχία μας. Η επικοινωνία και ο σεβασμός είναι το νούμερο ένα πράγμα που αποζητούμε’.

Είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι και πιο σίγουροι

‘Φέτος είμαστε ακόμη πιο δυνατοί σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, σε επίπεδο ανθρώπων απ’ τη διοίκηση, που θα ασχολούνται όλο και περισσότερο με την ομάδα, όλο και περισσότερο με τις δουλειές που χρειάζονται. Είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι και πιο σίγουροι για τη φετινή μας πορεία’.

Η συμμετοχή του κόσμου μας έδωσε δύναμη

‘Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, συνεχίζεται. Ειδικά προς το τέλος της σεζόν, φτάσαμε σε ένα σημείο να πηγαίνουμε εκτός έδρας 100-150 άτομα, στην έδρα μας 300-400. Σημαντικά νούμερα. Αν γινόταν ο αγώνας με το Καπαρέλλι, πιστεύω θα ήμασταν 1000 άτομα στο γήπεδο, θα σπάζαμε τα ρεκόρ, αυτές είναι οι εκτιμήσεις. Άρα αυτό μας έδωσε σε όλους μας μεγάλη δύναμη, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και με τον κορονοϊό’.

Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κ. Γκόφα

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στους παίκτες, αυτοί κράτησαν την ομάδα, ένα μεγαλύτερο όμως, στον κ. Γκόφα και το επιτελείο του, που πίστεψε στην προσπάθεια πέρσι. Ήρθε σε πολύ δύσκολο σημείο. Εργάστηκε σκληρά και στο τέλος όλοι δικαιωθήκαμε. Αποτέλεσμα αυτής της επιτυχίας είναι και η ανανέωση της συνεργασίας μας και τη φετινή χρονιά’.

Πάντα στα δύσκολα παρών

‘Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω εγώ στον αντιπρόεδρο τον κ. Ματζάνα που είναι δίπλα μου. Πάντα στον ΑΟΝΑ, πάντα στα δύσκολα παρών, κυρίως στα δύσκολα, όχι στα εύκολα. Αφανής ήρωας, τίμιος, εργατικός, με πίστη και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ασχολείται με την ομάδα πάνω από 20 χρόνια. Παίκτης, προπονητής, πρόεδρος, παράγοντας. Είμαστε φίλοι, το ξέρει, το ευχαριστώ όμως έχει να κάνει με την προσωπικότητα του, με τη δουλειά του, δεν είναι από μένα, είναι απ’ όλο τον κόσμο. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, μεγαλώνουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον μεγάλο μας χορηγό τον κ. Χρυσό, παρά πολλά χρόνια κοντά στην ομάδα, διαφημίζει-διαφημίζεται στην ομάδα μας, πάνω απ’ όλα την αγαπάει, πάντα δίπλα μας’.

Αφανής ήρωας & εργάτης

‘Ένας απ’ τους καλύτερους φιλάθλους που αγαπούν τον ΑΟΝΑ είναι ο Αγγελής Πρατσόλης. Και αυτός με τη σειρά του ότι του είπα στάθηκε στην ομάδα. Βοήθησε την ομάδα, δεν ζήτησε τίποτα απολύτως, είναι αφανής ήρωας και εργάτης. Στη νέα διοίκηση θα είναι ο γενικός γραμματέας της ομάδος. Οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να προχωρήσουμε όλοι μαζί γερά και δυνατά’.

Σήμερα δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα

‘Το πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η προετοιμασία της ομάδας αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Νέα διοίκηση δυναμική με νέα μέλη, την Τρίτη λογικά θα ορίσουμε τους ρόλους που θα έχει ο καθένας στο νέο ΔΣ, μεγαλύτερη η δυναμική του κόσμου, αλλά αν με ρωτάτε σήμερα δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν ξέρουμε πως θα λυθεί, δεν ξέρουμε τι θα γίνει’.

Να βελτιώσουμε λίγο το ‘προϊόν’

‘Προσπαθούμε να βελτιώσουμε λίγο να το ονομάσω ‘προϊόν’. Έχουμε κανονίσει παραγωγές όλων των παιχνιδιών να είναι on-line μέσω web-tv. Έχουμε κανονίσει κάποιες εμπορικές δραστηριότητες. Τα μέλη της ομάδος σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής μας, να υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια, να υπάρχει μία σχέση επαγγελματία-χορηγού-μέλους’.

Η συνεργασία με τη Δημαρχεία και την Περιφέρεια είναι εξαιρετική

‘Πολύ καλά πάνε τα έργα βελτίωσης και ανάπλασης του γηπέδου. Το βοηθητικό μας γήπεδο σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο. Το ταρτάν έχει πάρει τον δρόμο του, υπάρχει προγραμματισμός απ’ την Περιφέρεια σε συνεργασία με τη Δημαρχεία για να τελειώσει, νέοι πάγκοι, νέα γκολπόστ, νέα καθίσματα, ενδεχόμενα νέα εξέδρα, όλα αυτά έχουν πάρει έναν πολύ καλό ρυθμό. Η συνεργασία με τη Δημαρχεία και την Περιφέρεια είναι εξαιρετική, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ξέρουμε τα προβλήματα, θέλουμε όλοι να βοηθάμε, είμαστε εδώ να συνεργαστούμε. Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι απλό. Θέλουμε να ενισχύσουμε λίγο το εμπορικό κομμάτι με κάποια προϊόντα στο γήπεδο να πωλούνται στην ώρα των αγώνων’.

Κάθε εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, μεταγραφές και ανανεώσεις

‘Οι παίκτες που θελήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία το επιτυγχάνουμε. Δεν ξεφεύγουμε απ’ τις αρχές μας, δεν θέλουμε να εμπορευματοποιήσουμε το ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρα τα ντιλ με κάθε παίκτη, πάνω απ’ όλα είναι η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, ο σεβασμός σ’ αυτό που κάνουνε, ο σεβασμός προς τη διοίκηση και εμάς προς αυτούς. Όταν αυτό το πράγμα συγκλίνει το πετυχαίνουμε και φτάνουμε στις ανανεώσεις. Είμαστε πολύ περήφανοι και σίγουροι ότι φέτος η ομάδα θα έχει ποδοσφαιριστές που θα είναι ένας και ένας διαλεχτοί. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, μεταγραφές και ανανεώσεις. Στόχος είναι να κλείσουμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ ως το τέλος του μήνα, για να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Ντάμπος, Κώστας Καραμπάς, Βασίλης Μπελίτσος, Νίκος Λειβαδίτης, Δημήτρης Χατζηστάμου, Χρήστος Ναβροζίδης, Βαγγέλης Πατερίτσας, Ευθύμης Ζαχαρόπουλος,Δημήτρης Στασινόπουλος και Γιάννης Κουτρόπουλος’.

Η βοήθεια της ακαδημίας του Κυζίκου είναι αναμφισβήτητη

‘Εδώ και τρία χρόνια η βοήθεια της ακαδημίας του Κυζίκου είναι αναμφισβήτητη. Σίγουρα η ομάδα Κ-12 που επιλέξαμε πέρσι ήταν απ’ τις καλύτερες. Τη φετινή χρονιά θα υπάρχουν δύο άτομα από τη διοίκηση που θα ασχολούνται με την ακαδημία και τη διεύρυνση της και με τον τρόπο με τον οποίο τα ταλέντα θα προωθούνται με στόχο να παίξουνε στην πρώτη ομάδα του ΑΟΝΑ. Θα υπάρχει καλύτερη συνεργασία και σίγουρο αποτέλεσμα και θα υπάρχει και του χρόνου κοινή ομάδα με τον Κύζικο στα πρωταθλήματα υποδομής. Η ομάδα έχει τρεις παίκτες που προέρχονται απ’ τον Κύζικο’.

Μια απ’ τις πιο σημαντικές ‘μεταγραφές’

‘Μια απ’ τις πιο σημαντικές ‘μεταγραφές’ είναι ο Σωτήρης Τσουβαλάς, που θα είναι φροντιστής της ομάδας μας. Η αγάπη του για τον ΑΟΝΑ περισσεύει όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζουμε είναι η καλύτερη επιλογή, εργαλείο σημαντικό και στους προπονητές και στους διοικούντες αλλά και στους παίκτες’.

Αρτάκη: Αισιοδοξία για ΑΟΝΑ πιο ψηλά στη γενική συνέλευση!

Photo album απ’ τη ΓΣ του ΑΟΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Προποντίδα-Ερμήλιος

Κώστας Λαγός

Αμαρυνθιακός: Απέκτησε τον Τ. Ζάνιο

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (26/4/2020)

eviasports
-->