EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τη μικρή Σουηδία και την μεγάλη Δανία..!

Γεια σας φίλες και φίλοι! Ολοκληρώθηκε και αυτή η εβδομάδα, σχεδόν, γιατί εκκρεμεί και ένα γεμάτο αγώνες σαββατοκύριακο και σήμερα Παρασκευή, έχουμε αγώνες για όλα τα γούστα, προκλήσεις, ευκαιρίες και παγίδες, αλλά εμείς υπάρχουμε για να αποφύγουμε τις τρίτες και να βρούμε τις δεύτερες, δηλαδή τις ευκαιρίες. Ένας μικρός απολογισμός που δείχνει πόσο δύσκολο έγινε το σύστημα μπορεί να γίνει με αφορμή αφενός την Βέρντερ χθες που διακινδυνεύει αν και εμπειρότερη την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα, αφετέρου τρανό παράδειγμα είναι και η πρωταθλήτρια, πλέον, Λίβερπουλ που διασύρθηκε με 4-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Έχοντας αποφύγει τις παγίδες, και χωρίς Αγγλία και Γερμανία σήμερα, θα πάμε στα βόρεια και στην αγαπημένη Σκανδιναβία με τη Δανία και τη Σουηδία να μας απασχολούν σε απόδοση σχεδόν 3.50. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος:

Έσμπιεργκ-Χόρσενς (20:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας στη Δανία με το γκρουπ του υποβιβασμού να δίνει μεγάλη μάχη ενώ τα πλέι οφ και πλέι άουτ σιγά-σιγά ολοκληρώνονται. Η Έσμπιεργκ υποδέχεται την Χόρσενς θέλοντας μόνο νίκη για να προσπαθήσει την ύστατη στιγμή να μην πάει στα μπαράζ παραμονής με την Σίλκεμποργκ, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά. Η γηπεδούχος είναι καλή ομάδα, έχει καλό ρόστερ και προπονητή αλλά κάνει οικτρή χρονιά και είναι από τις σεζόν που θα θέλει να ξεχάσει. Πήρε το ματς με Ράντερς εντός, πήρε ισοπαλία με Χόρσενς εκτός και έκτοτε αγνοεί τη νίκη. Σκοράρει σε κάθε αγώνα της εδώ και 10 διαδοχικά παιχνίδια και σε τόσα δέχεται γκολ έχοντας ένα τρομερό στατιστικό με 10/10 gg και 7/10 over 2.5. Αδύνατον να το αγνοήσουμε όπως και ότι έχει εξίσου καλή παράδοση σε γκολ αλλά και νίκες εντός με αντίπαλο την Χόρσενς. Περιμένω με 99% σιγουριά να σκοράρει και να πάρει το ματς. Τουλάχιστον, να μην το χάσει. Η Χόρσενς δεν είναι κακή ομάδα αλλά δεν είναι και μεγαθήριο. Είναι καλή φέτος, για τα δεδομένα της πάντα, έχει καταφέρει να σωθεί, οδηγεί το γκρουπ του υποβιβασμού και δεν κινδυνεύει να χάσει την σωτηρία, αφού και 2η να βγει έχει 10 βαθμούς περιθώριο από την 3η Χόμπρο. Κάκιστη η άμυνά της, καλή η επίθεση, και εκτός έδρας έχει στα τελευταία 5 παιχνίδια της μία ήττα. Δέχεται γκολ και σκοράρει. Γκολ πιστεύω θα βγάλει, αλλά το κίνητρο θα υπερισχύσει. 1Χ+over 1.5 στο 2.12 (Stoiximan).

Τρέλεμποργ-Σούντσβαλ (20:00):

Πάμε στη 2η κατηγορία της Σουηδίας, την Σούπερέταν και στον αγώνα της Τρέλεμποργ με την Σούντσβαλ. Η γηπεδούχος έχει στόχο την άνοδο και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει ρυθμό. Κέρδισε με μεγάλη νίκη την Χάλμσταντ εκτός στην πρεμιέρα, έχασε στην συνέχεια από την Έστερ εντός με 0-1 και έχασε και από την Γιούνγκσιλε με 2-0 εκτός. Παίζει με μια ομάδα που είναι εξαιρετική στους πρώτους 4 αγώνες και παρόλο που δέχτηκε γκολ σε όλους κέρδισε τους 3. Η Σούντσβαλ είναι μεγάλο φαβορί να επανέλθει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία, από όπου έπεσε πέρσι. 4/5 gg έχουν οι δυο τους με γηπεδούχο την Τρέλεμποργ. Θα επιχειρήσουν να σκοράρουν και σε πρώτη φάση να μην ηττηθούν. Από εκεί και πέρα, το αφήνουμε επάνω τους. Το κίνητρο οδηγεί στα γκολ. GG στο 1.70 (Betshop). Καλή τύχη

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ταμυναϊκός: Απόκτηση-επιστροφή Γ. Σίμωση

Κώστας Λαγός

Σχολικοί αγώνες: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Χαλκίδας 2-1 (photo album)

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Οι σκόρερς του 2ου ομίλου (2/7)

Κώστας Λαγός