Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To τρομερό οπαδικό κορεό κατά του κορονοϊού (video)

Μέχρι τώρα οι οπαδοί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αποτελούσαν είδηση όχι για καλούς λόγους.

Είτε για τις ακροδεξιές του ακραίες αντιλήψεις (ένα μέρος αυτών τουλάχιστον), είτε για τα επεισόδια στα οποία εμπλέκονται. Ο αγώνας της Ρώσικης ομάδας με την Κρίλια Σοβέτοβ για το Πρωτάθλημα της χώρας, έγινε αφορμή για κάτι εντυπωσιακό απ’ αυτούς! Εντυπωσιακά θετικό αν προτιμάτε.

Πάντα τα περίφημα coreo των οπαδών, είναι αιτία για να… γουστάρεις να πηγαίνεις στο γήπεδο, ή να παρακολουθείς την εξέδρα. Αυτό που πρεσβεύουν οι ultras ανά τον πλανήτη, αυτό που ομορφαίνει τις αθλητικές αναμετρήσεις. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ζενίτ λοιπόν, επέλεξαν μια χωρογραφία που αφορά την εποχή μας. Αφορά την πανδημία και τον Covid-19 που πρέπει να νικηθεί για να επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό. Όπως και ο ίδιος ο αθλητισμός φυσικά!

Πρώτα απ’ όλα, άπλωσαν ένα τεράστιο πανό, στο οποίο ένας άνθρωπος με μάσκα και ειδική ένδυση κρατάει στα χέρια του τον κορονοϊό. Κάποια στιγμή άνοιξαν χρωματογόνα για να φανεί σα να έγινε έκρηξη στα χέρια του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αυτή η έκρηξη λοιπόν, συμβόλισε το τέλος του κορονοϊού και στη θέση του εμφανίστηκε μια μπάλα! Την οποία κρατούσε ο συγκεκριμένος επιστήμονας προφανώς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επικράτησε με σκορ 2-1 με ανατροπή, αλλά κανείς δε θα θυμάται το ματς με την Κρίλια, παρά μόνο την εκπληκτική χωρογραφία των φίλων της Ζενίτ!

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τελικός Νέων ΕΠΣΕ: Απονομές & πανηγυρισμοί (photos)

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Goal Bombers-Ακράτητος Μαλακώντα 5-6

Κώστας Λαγός

Θ. Μεθενίτης: ‘Είναι δύσκολο να διατηρείς συνέχεια την απόδοση στα κόκκινα’

Κώστας Λαγός
-->