Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λήλας Βασιλικού: Γενική συνέλευση & προκήρυξη εκλογών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28/6 η ετήσια γενική συνέλευση του Λήλαντα Βασιλικού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του τοπικού Δημαρχείου.

Κατά τη διάρκεια της έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την περασμένη αγωνιστική περίοδο 2019-20, ενώ στη συνέχεια προκηρύχτηκαν εκλογές για την ανάδειξη  νέου διοικητικού συμβουλίου για την Κυριακή 5/7.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας Γιόχαν Κολιοβέτα, ο οποίος μίλησε για τα δύο χρόνια της θητείας του, υποστηρίζοντας πως ‘αναλάβαμε σε μια δύσκολη περίοδο την ομάδα και νομίζω αγωνιστικά τουλάχιστον πήγαμε πάρα πολύ καλά, παρόλο που αναλάβαμε με πολλές ελλείψεις την ομάδα’. Στη συνέχεια τόνισε ότι ‘αυτά τα δύο χρόνια το χωριό και ο κόσμος μας στήριξε αρκετά, γιατί εμείς προερχόμασταν από τις ακαδημίες όπου είχαμε τα παιδιά μας και δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος να συνεισφέρει κάποιο μεγάλο ποσό’.

Έπειτα από ερώτηση φιλάθλου της ομάδας για το αν ο Λήλας έχει οικονομικές εκκρεμότητες ο κ. Κολιοβέτας απάντησε πως ‘όχι, χρωστάμε κάποια χρήματα, χρωστάμε στον προπονητή όμως έχουμε κάνει μια συμφωνία μαζί του για να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά’ και πρόσθεσε ότι ‘το συμβούλιο που θ’ αναλάβει θα ξέρει ακριβώς πόσα και που’ και ακολούθησε σχετικός διάλογος πάνω σε οικονομικά θέματα, με τον κ. Κολιοβέτα να αναφέρει επίσης για  την προηγούμενη διοίκηση ότι ‘είχε αφήσει μεγάλα χρέη γιατί είχε στην ομάδα μεγάλους παίχτες’. Σ’ ότι αφορά το συμβούλιο της ομάδας είπε πως ‘θέλει ενίσχυση και είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να συμμετέχει’ και για το ρόστερ πως ‘όταν αναλάβαμε η ομάδα είχε ένα δελτίο και τώρα έχει τουλάχιστον έντεκα διαλεγμένα που είναι παιχτών που θέλουν να συνεχίσουν και εκείνοι στην ομάδα’, ενώ έκανε γνωστό πως ‘2-3 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον απ’ τα τμήματα υποδομής θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα τη νέα περίοδο’.

Τέθηκαν ακόμη διάφορα ζητήματα (π.χ. για το μητρώο αθλητικών σωματείων και τα τμήματα υποδομής) για την ομάδα του Βασιλικού, με μέλη της ομάδας να παίρνουν τον λόγο, σ’ ότι αφορά και το μέλλον της και τη φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την προκήρυξη εκλογικής διαδικασίας και αναμένεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων να είναι ως την Παρασκευή 3/7. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας Βασιλικού Παναγιώτης Τροχούτσος, ο οποίος εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, υποσχέθηκε ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, βοηθώντας και συνεισφέροντας στις προσπάθειες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προηγούμενα… 38 ετών για Λίβερπουλ και Φλαμένγκο!

Νίκος Μποζιονέλος

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Σκόρερς (8/7)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ευβοϊκός Γουβών-Ωρεοί 4-0

Κώστας Λαγός
-->