EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ‘8’ κατά του ΟΦΙ: Είμαστε απλήρωτοι από τον Γενάρη!

Οι 8 παίκτες που κατέθεσαν προσφυγή στην ΕΠΟ κατά του ΟΦΙ πέρασαν στην αντεπίθεση μέσω του ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΠΣΑΠ:

‘Ανακοίνωση των συναδέλφων μας του ΟΦ Ιεράπετρας Περικλή Μηνά, Βασίλη Βογιατζή, Στράτου Χιντζίδη, Βαγγέλη Αναστασόπουλου, Νίκου Κατσικοκέρη, Νίκου Σκόνδρα, Άγγελου Χαντί, Κέβιν Χύσι και Αντώνιου Μάγκα:

Παρακολουθώντας αυτό το χρονικό διάστημα τις εξελίξεις μετά τις προσφυγές που καταθέσαμε προς την ομάδα του ΟΦΙ και τις συνεχόμενες δηλώσεις του προέδρου κ.Χηνοπουλου για αυτά τα γεγονότα, μένουμε έκπληκτοι για ακόμη μια φορά με τους ισχυρισμούς του και μια δική του ιστορία και εκδοχή, ώστε να πείσει τον κόσμο για κάτι που δεν ισχύει !

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά για την συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είμαστε απλήρωτοι από τον Ιανουάριο! Δυστυχώς η πράξη να προσφύγουμε 8 ποδοσφαιριστές στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν ήταν αυτή που θέλαμε να καταλήξουν τα γεγονότα, όμως εισπράττοντας τόση αδιαφορία για την απαραίτητη για τη διαβίωσή μας μισθοδοσία από τον Ιανουάριο 2020, δεν μας άφησε άλλα περιθώρια και η μοναδική λύση ήταν αυτή για εμάς!

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι κανένας μας δεν επηρέασε κανέναν και όλοι απευθυνθήκαμε στο διαμεσολαβητικό – συνδικαλιστικό μας όργανο, τον ΠΣΑΠ, για να βρούμε μια λύση. Και τότε όμως δεν κάναμε προσφυγές, αλλά καταρχήν εξώδικα μήπως και πληρωθούμε για να μπορούμε να ζήσουμε, αλλά το μόνο που εισπράξαμε πάλι ήταν η αδιαφορία και η μη απάντηση στους προβληματισμούς μας …

Έτσι η ΠΑΕ με την συμπεριφορά της μας οδήγησε στις προσφυγές. Στην ομάδα υπήρξαν και μεγάλα προβλήματα από σπίτια και απλήρωτα ενοίκια από τον μήνα Δεκέμβρη,υπήρχε γενικά μια αναστάτωση καθημερινά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ανησυχία για την επόμενη μέρα .

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο με την πορεία της ομάδας, αλλά και εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε ανάγκη τους μισθούς των 600 € που έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ για να επιβιώσουμε … Τελευταία μας πληρωμή ήταν η μισθοδοσία Ιανουαρίου στις αρχές Μαρτίου χωρίς τις δόσεις του συμβολαίου μας και σε ερώτησή μας γιατί δεν πληρωθήκαμε όλα τα χρήματα μαζί όπως πάντα, η απάντηση ήταν επειδή δεν υπήρχαν άλλα χρήματα !

Η υπομονή μας ήταν αξιέπαινη και αυτό φαίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι με την απόδοση μας και την βαθμολογική θέση την οποία είχαμε για την ομάδα! Όταν ξαφνικά ήρθε αυτή η πανδημία και βλέπαμε πόσο δυσκόλευαν τα πράγματα για όλους μας, ζητήσαμε κάποιες διευκρινίσεις και υποσχέσεις για το πότε θα πληρωθούμε έστω τους μισθούς μέχρι τον Φλεβάρη 2020, ώστε να μπορούμε να επιβιώσουμε, να συντηρήσουμε τις οικογένειες μας και να καλύψουμε τις ανάγκες που έχει ο καθένας μας. Δυστυχώς απάντηση δεν λάβαμε! Μόνο να κάνουμε υπομονή και θα δούμε ! Προσπαθώντας ανελλιπώς να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο δεν υπήρχε καμία απάντηση, ούτε ακόμη και σε sms!

Εμείς σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με το ήθος και την αξιοπρέπεια που επιδείξαμε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά – και αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα πρόεδρο ή παράγοντα – κάναμε το χρέος μας προς την ομάδα και το κόσμο της…..

Τώρα σειρά έχει, έστω και καθυστερημένα, η Διοίκηση της ΠΑΕ να εκπληρώσει το χρέος της απέναντι στους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές της…’.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μ. Μαύρος: ‘Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε’

Κώστας Λαγός

Κ. Νιφόρος: ‘Δεν υπάρχει καλό κλίμα & κάποια διάδοχη λύση’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (20/10/2021): Αλάτσατα-Μιαούλης Φύλλων 2-1 (παρ., κ.δ.: 1-1) (photos)

Χρήστος Σεφερλής