EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σύνδεσμος Προπονητών: Ευχαριστήριο μήνυμα Π. Τοκπασίδη

Ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας Παναγιώτη Τοκπασίδη, για την επανεκλογή του:

‘Πέρασαν 4 χρόνια μετά την παρότρυνση του αξιαγάπητου συμπαίκτη, φίλου, συνάδελφου Τάσου Ταυταρίδη, Πρόεδρο του Σ.Π.Π.Ε. για μια 10ετία, παίρνοντας την σκυτάλη της Προεδρίας του συνδέσμου μας, τον Απρίλιο του 2016.

Την Παρασκευή 19/6/2020 επανεκλέγειν ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. και μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. επανεξελέγειν Πρόεδρος του Σ.Π.Π.Ε, για την επόμενη 4ετία.

Αρχικά θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τα ιδρυτικά μέλη του Σ.Π.Π.Ε. που έχουν βάλει το λιθαράκι τους πριν πολλά χρόνια στην δημιουργία και υπόσταση αυτού και κατόπιν οφείλω να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους συνάδελφους – προπονητές που μας στήριξαν με την ψήφο τους στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε έναν σύνδεσμο που θα υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα δικαιώματα του διπλωματούχου προπονητή, θα παραμείνει ενεργός στην επιμόρφωση και στην ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου, έναν σύνδεσμο αποδεκτό από όλους.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω από την προηγούμενη 7μελή Εκτελεστική Επιτροπή τους Κεβρεκίδη Παντελή, Μουρατίδη Γεώργιο και Σμπρίνη Αθανάσιο που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό δουλεύοντας ομαδικά στην προσπάθεια ολοκλήρωσης πολλών ιδεών & προτάσεων την 4ετία που είμασταν μαζί.

Ο Σ.Π.Π.Ε. είναι και θα παραμείνει ενωτικός για όλους τους συνάδελφους διπλωματούχους προπονητές της Εύβοιας και δεν θα έρθει ΠΟΤΕ σε αντιπαράθεση με κανέναν οδηγώντας πάντα τα μέλη του προς την κατεύθυνση της θέσης που αναλογεί στον διπλωματούχο Ευβοέα προπονητή αλλά και στην παρότρυνση όποιων μη διπλωματούχων που αγαπούν το άθλημα του ποδοσφαίρου και θα ήθελαν να γίνουν μέλη μας.

Υπόσχομαι πως για μια ακόμα 4ετία τα μέλη μας θα παραμείνουν ενημερωμένα για τα δικαιώματά τους βάσει των νόμων και των κανονισμών της Ε.Π.Ο. και της Π.Ε.Π.Π. της οποίας είμαστε ενεργό μέλος.

Η μεγάλη προσέλευση στις πρόσφατες αρχαιρεσίες τονώνει τα επόμενα σχέδιά μας και είναι πρόκληση για όλους τους διπλωματούχους προπονητές της Εύβοιας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να υψώσουμε την φωνή μας και να ακουστούμε όλοι μαζί τονίζοντας πως «είμαστε παρών», «ναι έχουμε υποχρεώσεις αλλά έχουμε και απαιτήσεις», «ζητάμε την καταξίωση και όχι την απαξίωση», «διεκδικούμε τα νόμιμα συμφέροντά μας».

Δηλώνω παρόν για όλους, παλιούς και νέους προπονητές στην συνέχιση της μαχητικής μας πορείας για να καταφέρουμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

 

Με τιμή

 

Τοκπασίδης Παναγιώτης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Π.Π.Ε.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Ταμυναϊκός 7-0 (pics+video)

Κώστας Λαγός

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει φιλικού με ΑΟΝ Αρτάκης (photos+video)

Κώστας Λαγός

ΠΟΛΟ: Στη Χαλκίδα για προετοιμασία η Εθνική, ενόψει Πανευρωπαϊκού!

Κώστας Λαγός