EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: Ανακοίνωση προσωρινής διοίκησης για Γ. Τόλια

Η προσωρινή διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή δηλώσεις του παλιού παράγοντα των ‘νεραντζούρι’ Γιώργου Τόλια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

‘Προς μεγάλη μας έκπληξη υπέπεσαν στην αντίληψη μας οι σημερινές διαδικτυακές δηλώσεις-συνέντευξη του κου Γιώργου Τόλια και προς την αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων λόγω των όσων ανυπόστατων και ανακριβών δήλωσε θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς τον υγιή φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας τα ακόλουθα:

-Η σημερινή διοίκηση έχει οριστεί με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Πρωτοδικείου Χαλκίδας μέχρι και την οριστική συζήτηση της αίτησης για διορισμό προσωρινής διοίκησης που αρχικά είχε οριστεί για τις 08-05-2020, οπότε και αναβλήθηκε για τις αρχές Ιουλίου, λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της διαταγής η ορισθείσα προσωρινή διοίκηση διορίστηκε προκειμένου να διενεργεί τις κατεπείγουσες πράξεις αναφορικά με τη συμμετοχή των ομάδων του σωματείου στις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, την εκπροσώπηση και τη διαχείριση των ανεπίδεκτων αναβολής υποθέσεως του σωματείου έως τη συζήτηση της αίτησης, συνεπώς θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ανενημέρωτο κο Τόλια ότι η σύγκληση γενικής συνέλευσης δεν είναι μεταξύ των αρμοδιοτήτων της.

-Όπως πολύ καλά γνωρίζουν τα μέλη του σωματείου μας και προφανώς επιλεκτικά αγνοεί ο κος Τόλιας τόσο το βιβλίο μελών όσο και το βιβλίο εσόδων-εξόδων του σωματείου έχουν απολεσθεί από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης και γι’ αυτό έχει γίνει επίσημη δήλωση απώλειας από τον τότε πρόεδρο του σωματείου Μιχαήλ Λαθουρά στο ΑΤ Χαλκίδας στις 30-09-2019.

-Ακόμα κι αν ήταν στην αρμοδιότητα της παρούσας διοίκησης η άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης, η οποία διευκρινίζεται για ακόμα μια φορά ότι δεν είναι, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ως άνω προσωρινή διαταγή, για την νόμιμη διεξαγωγή της απαιτείται προηγούμενη θεώρηση του βιβλίου μελών του σωματείου από το αρμόδιο τμήμα τους έχει επανειλημμένα ζητηθεί από τα μέλη της προσωρινής διοίκησης να το πράξουν, δεν το έχουν πραγματοποιήσει επικαλούμενοι φόρτο εργασίας και την απουσία υπαλλήλων σε εξωτερικές υποχρεώσεις (π.χ. παράσταση του υπαλλήλου ως ένορκος στα δικαστήρια).

-Το αίτημα του κου Τόλια για διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης σε ‘μεγάλο’ ανοιχτό χώρο προκειμένου να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του σωματείου δεν μας βρίσκει αντίθετους, ωστόσο κανένα από τα αρμόδια όργανα (ΔΟΑΠΠΕΧ, ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ) δεν μας παραχωρούν κάποιο τέτοιο χώρο λόγω των υφιστάμενων περιορισμών κατά του συνωστισμού λόγω της πανδημίας.

Να θυμίσουμε στον κο Τόλια, ότι στις τελευταίες γενικές συνελεύσεις ανάδειξης διοίκησης, στις οποίες ήταν μάλιστα παρών, η προσέλευση των μελών δεν ξεπέρασε τα 40 με 50 μέλη!!!

-Καλούμε τον κο Τόλια να μην περιορίζεται μόνο σε συνεντεύξεις και δηλώσεις για την πρόκληση εντυπώσεων.

Αλλά να στρέψει το ενδιαφέρον του και να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται σήμερα για την σωτηρία της ομάδας, από την οποία προσπάθεια απουσιάζει πλήρως όχι μόνο ως παράγοντας αλλά ακόμα και ως φίλαθλος, καθώς δεν έχει βρεθεί σε κανένα αγώνα της ομάδας κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν.

-Τέλος θυμίζουμε στον κο Τόλια ότι τα μέλη του σωματείου μας έχουν ακόμα νωπές τις μνήμες από τα έργα και τις πράξεις της προηγούμενης διοίκησης στην οποία συμμετείχε και του συνιστούμε πριν τις επόμενες δηλώσεις του να ενημερωθεί για το πως ακριβώς έχει η πραγματικότητα, ώστε να αποφύγει να εκτίθεται με ανακριβείς και αβάσιμες δηλώσεις.

Με την ευκαιρία της παρούσας δήλωσης η σημερινή προσωρινή διοίκηση δεσμεύεται δημόσια ότι θα ακολουθηθούν απόλυτα οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο και τις καταστατικές διατάξεις, καθώς πρώτιστο μέλημα μας είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας της αγαπημένης μας ομάδας

Για την προσωρινή διοίκηση του ΑΟΧ

Βασίλης Καρλατήρας’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ Εθνική: Αρτάκη-Ύπατο 1-1 (video)

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ14): Οι κλήσεις για την προπόνηση της Δευτέρας 21/11

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ταξιάρχη: Ευχετήρια ανακοίνωση για τον Ν. Χαλκιά

eviasports