Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Στήλες

Ο Χαλκιδέος που έτρεξε μαραθώνιο στην ταράτσα του για φιλανθρωπικό σκοπό! (video)

Ένας δρομέας από τη Χαλκίδα, έτρεξε όλη την απόσταση του μαραθωνίου στην ταράτσα του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα που θα δοθούν στο νοσοκομείο της πόλης του!

Το παράδειγμα ενός Βρετανού δρομέα, που έκανε μαραθώνιο στην αυλή του σπιτιού του σε Live Streaming, ακολούθησε και ένας Έλληνας. Αποφάσισε την Κυριακή του Πάσχα να καλύψει την απόσταση του μαραθωνίου στην ταράτσα του σπιτιού του, με συντροφιά τη 12χρονη κόρη του, για φιλανθρωπικό σκοπό!

Το «Covid19 Roof Marathon Challenge» είχε μεγάλη επιτυχία και η απόσταση των 43 χλμ. καλύφθηκε από τον Έλληνα δρομέα σε 2150 στροφές στην ταράτσα του σπιτιού του! Η προσπάθεια αυτή, μάλιστα, καλύφθηκε και από την ομάδα «S Short Films» που δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Τον… μαραθώνιο ταράτσας του Βασίλη Σμπιλίρη, κάλυψε με το drone του και όχι μόνο ο Γιώργος Σοφρώνης! Στόχος του Έλληνα δρομέα ήταν να συγκεντρώσει χρήματα έτσι ώστε να αποκτηθεί αναγκαίος εξοπλισμός για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να επιβραβεύσουν αυτή τη σπουδαία προσπάθεια, μπορούν ακόμα να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα, πατώντας εδώ, ως τις 31 Μαΐου!

Πηγή: onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ωρολόι: Όμορφη εκδήλωση στην κοπή πίτας (pics)

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Κοπή πίτας σε Βόρεια, Κεντρική & Νότια Εύβοια

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Σκύρος-Άγιος Λουκάς 1-1 (pics)

Κώστας Λαγός