Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΔΟΑΠΠΕΧ: Ενημερωτικές συναντήσεις της Ελ. Αϊδίνη με προπονητές στίβου & καθηγητές δημοτικού ωδείου

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη πραγματοποίησε ενημερωτικές συναντήσεις με προπονητές στίβου καθώς και με καθηγητές του δημοτικού ωδείου ‘Ν. Σκαλκώτας’, στα πλαίσια επαναλειτουργίας τόσο των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, όσο και των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας τόσο των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, όσο και των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, χθες Δευτέρα 18/5/20 πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές συναντήσεις με τους προπονητές στίβου της αθλητικής κοινότητας και ακολούθως με το Διευθυντή Πάνο Στέλιο και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτα», με θέμα τη μέριμνα του οργανισμού για τα μέτρα προστασίας και την ενημέρωση τους για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών ασφαλούς επαναλειτουργίας των καλλιτεχνικών και αθλητικών δομών του οργανισμού, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής και των ΚΥΑ που ορίζουν τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει ήδη λάβει ήδη μέτρα για την απολύμανση όλων των χώρων, την τοποθέτηση απολυμαντικών συσκευών στις εισόδους των κτιρίων και την προμήθεια υλικών αντισηψίας και καθαριότητας για την υγιεινή τόσο του προσωπικού όσο και των χρηστών των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια η κα. Αϊδίνη, ευχαρίστησε όλους για την κατανόηση και τη συνεργασία τους και τόνισε ιδιαίτερα ότι η επιστροφή στη νέα κανονικότητα θα γίνει με μικρά βήματα και με γνώμονα την ασφάλεια όλων και την προστασία της υγείας του ατόμου.

Τέλος, επισήμανε ότι με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, την πιστή εφαρμογή των οδηγιών υγιεινής, θα επιτύχουμε να πάρουμε πάλι τις ζωές στα χέρια μας με νέες όμως συνθήκες και κανόνες, που όλοι πρέπει να σεβαστούμε και να εφαρμόσουμε, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αμαρυνθιακός-Αίολος Κριεζών 3-4

Κώστας Λαγός

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μεσσάπειος-Αθλόπολις 2-9

Κώστας Λαγός

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο των γυναικών στην Ελλάδα σήμερα

eviasports