Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΒΟΛΕΪ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανοίγουν και πάλι τα κλειστά Γυμναστήρια από τις 18/5!

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου ανοίγουν και πάλι τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας μετά από ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη!

Το άνοιγμα θα γίνει με περιορισμούς στον αριθμό ατόμων (ένας ανά 30 τετραγωνικά μέτρα), σε ηλικίες (από 13 ετών), οι προπονήσεις θα είναι ατομικές, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μπάλα!

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο υφυπουργός: ‘Από Δευτέρα 18 Μαΐου θα μπορούν αθλητές και αθλήτριες από 13 ετών και πάνω όλων των ερασιτεχνικών σωματείων και όλων των αθλημάτων να προπονούνται σε ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις. Μιλάμε για ατομικές και όχι ομαδικές προπονήσεις. Οι ειδικοί επιστήμονες είπαν ότι μπορεί να γίνει χρήση μπάλας. Επίσης θα λειτουργήσουν ξανά τα κολυμβητήρια ανοιχτά και κλειστά, ενώ θα υπάρξει ποσοτικός περιορισμός σε αριθμό αθλητών. Σε μεγάλους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα έχουμε όριο ως 80 άτομα, σε ανοιχτούς και κλειστούς μικρούς αθλητικούς χώρους (γηπεδάκια μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ) ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά μέτρα περίπου, ενώ θα έχουμε ποσοτικούς περιορισμούς και στις πισίνες (50άρες, 33άρες, 25άρες). Τέλος θα υπάρξει πρόβλεψη για να μπορούν να εισέλθουν στα γήπεδα οι αθλητές για τις σχολές ΣΕΦΑ πρώην ΤΕΦΑΑ, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές και την πυροσβεστική’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Live η εξέλιξη του κορονοϊού σε Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο

eviasports

Photo album απ’ το Ερμήλιος-ΑΕ Χαλκίδας

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Ταμυναϊκός-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου

Κώστας Λαγός