EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αβαντίδες: Αντιπρόταση για 16 ομάδες στην Α’ Εθνική

Σε κοινή δράση και αντιπρόταση διεξαγωγής του προσεχούς πρωταθλήματος της Α’ εθνικής σ’ έναν όμιλο 16 ομάδων προχωρούν οι δώδεκα σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ναι στην αναδιάρθρωση, αλλά όχι στους δύο ομίλους, λένε στην ουσία οι ομάδες της Α’ εθνικής, αφού και στον δικό τους σχεδιασμό δεν υπάρχει υποβιβασμός, αλλά προτείνεται η άνοδος μόνο των πρώτων των τεσσάρων ομίλων της Β’ Εθνικής (12+4=16) και η συγκρότηση ενός μόνο ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Το πώς και το εάν θα επιστρέψουμε στην πρότερη κανονικότητα των 12 ομάδων δεν είναι γνωστό, γιατί κατ’ άλλες πληροφορίες θα προταθεί να συνεχίσουμε με πρωτάθλημα 14 ομάδων, κάτι που επιτυγχάνεται με τον υποβιβασμό δύο επιπλέον ομάδων των 4 που ανεβαίνουν από τη Β’ Εθνική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό μένει να αποσαφηνιστεί κατόπιν διαλόγου (τηλεδιάσκεψης ΕΠΟ – ομάδων), αφού στις προθέσεις των συλλόγων είναι ένας αγωνιστικός προγραμματισμός με ορίζοντα τουλάχιστον τριετίας, αλλά και η ταυτόχρονη δέσμευση εκ μέρους της Ομοσπονδίας για κάλυψη των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων που “γεννά” η αναδιάρθρωση.

Πηγή: peristeri-academies.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δ. Ερμήλιος: ‘Είναι χρέος μας να δίνουμε κίνητρα στους νέους να αθληθούν’ (video)

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (2/5/2021)

eviasports

Τα πέναλτι στο Όλυμπος Γυμνού-Αμαρυνθιακός (video)

Κώστας Λαγός