Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Π. Γρηγορίου: ‘Να μιλήσουμε λίγο για τα ψέματα’

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χαλκιδέος οδηγός Παναγιώτης ‘Spinnerakos’ Γρηγορίου μίλησε για τα… ψέματα: ‘Ο Spinnerakos είμαι και θέλω να μιλήσουμε λίγο για ψέματα.. Όλοι, σχεδόν όλοι, τα απεχθανόμαστε και δεν τα θέλουμε στη ζωή μας.. Και εγώ είμαι ένας από αυτούς.. Που αγαπούν την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή.. Όμως το παραδέχομαι και δημόσια, πως λέω ένα συγκεκριμένο ψέμα.. Και το λέω συχνά.. Όποτε μου δοθεί ευκαιρία..

Ο Spinnerakos είμαι και κάθε φορά που κάποιο παιδί από τριών έως προεφηβικής περίπου ηλικίας, του γεννηθεί η απορία και με ρωτήσει για ποιο λόγο κάθομαι στην καρέκλα και δεν περπατάω του λέω ψέματα.. Του λέω πως ” Όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου, οι γονείς μου, μου έλεγαν πάντα να μην περνάω το δρόμο μόνος μου χωρίς εκείνους να τους κρατάω το χέρι και όταν δεν θα είναι μαζί μου να προσέχω πάρα μα πάρα πολύ, κοιτώντας δεξιά και αριστερά το δρόμο πολλές φορές ώστε να περάσω με ασφάλεια.. Εγώ δεν τους άκουσα.. Πέρασα το δρόμο χωρίς να προσέχω και ένα αυτοκίνητο με χτύπησε στα πόδια.. Από τότε χρησιμοποιώ την καρέκλα.. Γι’ αυτό πάντα ακούμε τους γονείς μας και προσέχουμε πολύ όταν περνάμε το δρόμο ή παίζουμε, ναι??”..

Ναι.. Είμαι ψεύτης.. Αλλά δεν μπορείς να πεις την αλήθεια σε ένα παιδί και να ρισκάρεις να του δημιουργήσεις φοβίες για τους γιατρούς στην πιθανότητα του ιατρικού λάθους.. Λες ψέματα, με την ελπίδα πως θα προστατέψεις ένα παιδί στο πεδίο της μάχης που λέγεται δρόμος..
Ο Spinnerakos είμαι και δεν ντρέπομαι καθόλου για το ψέμα μου.. Θα το λέω κάθε φορά που θα μου γίνεται αυτή η ερώτηση από παιδιά και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το πω και δημόσια, να το ακούσουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται..

Υγ: Αγαπημένο γραπτό μου που εμφανίστηκε στις αναμνήσεις του Facebook..

Μια διαφορετική καληνύχτα, άνθρωποι και άνθρωποι..’

Ο Spinnerakos είμαι και θέλω να μιλήσουμε λίγο για ψέματα.. Όλοι, σχεδόν όλοι, τα απεχθανόμαστε και δεν τα θέλουμε στη…

Δημοσιεύτηκε από Panayiotis Spinner G. Grigoriou στις Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μαρμάρι-Κονίστρες 1-1

Κώστας Λαγός

Ευβοιώτες διαιτητές σε εθνικά πρωταθλήματα (30-31/3)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (7/5/2016): Εύβοια-Ξάνθη 0-2

eviasports