Αγαπημένα ΡΟΗ ΒΟΛΕΪ

Η ΕΟΠΕ ζητεί χρήση των ανοικτών αθλητικών χώρων

Με επιστολή της προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ζήτησε την έγκριση των αρμόδιων φορέων για τη χρήση ανοικτών αθλητικών χώρων, χωρίς φιλέ.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θέλει με αυτό τον τρόπο να δοθεί η δυνατότητα στην αθλητική οικογένεια του βόλεϊ (αθλητές/αθλήτριες, προπονητές, σωματεία) για επανέναρξη της εκγύμνασής τους σε ανοιχτούς χώρους, για το διάστημα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα κλειστά γυμναστήρια, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ατομικής τεχνικής, σύμφωνα πάντοτε με το πρωτόκολλο υγιεινής.

Όπως εκτιμά η διοίκηση της Ομοσπονδίας, με αυτή την πρόταση πιστεύεται ότι θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσει ξανά η δραστηριότητα των σωματείων και των αθλητών/αθλητριών τους, ειδικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ παράλληλα θα σταλεί το μήνυμα επανεκκίνησης του αθλήματος, έτσι ώστε εάν κι εφόσον η νέα αθλητική χρονιά ξεκινήσει ομαλά, άπαντες να είναι έτοιμοι.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι αυτός ο τρόπος προπονητικής απασχόλησης κι εκγύμνασης εκτιμάται πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικότητας αλλά και της ψυχολογίας όλων των εμπλεκομένων φορέων του αθλήματος.

Πηγή: amna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Ληλαντίου: Δελτίο τύπου για το τουρνουά ‘Γιάννης Μαρίνος’

Κώστας Λαγός

Μικτές ΕΣΚΑΣΕ: Οι παίκτες που κλήθηκαν στην προπόνηση στον Ορχομενό (4/11)

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Αποτελέσματα, βαθμολογία & σκόρερς (27-28/6)

Κώστας Λαγός