EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δευτέρα με Τουρκμενιστάν

Γεια σας φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ! Νέα εβδομάδα μπροστά μας και νέα δεδομένα διαμορφώνονται τονίζοντας τα όσα ήδη γνωρίζουμε και ενημερώνοντάς μας με περαιτέρω πληροφορίες. Οι Τσέχοι, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα εκκινήσουν κανονικά το πρωτάθλημά τους στις 25 Μαΐου και όπως δήλωσαν και παίκτες ανυπομονούν για αυτό. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αγωνίζονται με μάσκες κάτι που για τους πολίτες της χώρας είναι υποχρεωτικό! Από την άλλη οι Γερμανοί πρέπει να περιμένουν, αφού ήδη τα σχολεία δεν θα ανοίξουν τελικά άρα και η Μπουντεσλίγκα έχει ‘’παγώσει’’ ως προς την έναρξή της. Η Νότια Κορέα ήδη έδωσε δείγματα με τα φιλικά της το σαββατοκύριακο και την περιμένουμε στις 8 του μηνός ενώ όλα τα άλλα πρωταθλήματα, Τουρκμενιστάν, Λευκορωσία, Νικαράγουα και Ταϊβάν συνεχίζουν κανονικά. Με ένα εξ αυτών θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα και αυτό θα είναι το Τουρκμενιστάν. Χωρίς πολύ υψηλές αποδόσεις τόσο με ομάδες κάτω των 21 όσο και με ντέρμπι στην μεγάλη κατηγορία έχουμε για εσάς επιλογές ώστε να σας δώσουμε ιδέες και προτάσεις. Πάμε να τις δούμε:

Άχαλ U21 – Ενερτζέτικ U21 (15:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα των ομάδων κάτω των 21 ετών, δηλαδή των νεανικών ομάδων ή αλλιώς των δεύτερων ομάδων των σωματείων της Γιόκαρι Λιγκ. Η Άχαλ που τα πηγαίνει περίφημα στην Γιόκαρι Λιγκ, δεν τα πηγαίνει καλά στη δεύτερη λίγκα, αφού ναι μεν έχει καλή επίθεση αλλά η άμυνά της και η απειρία της τής κοστίζουν. Είναι στην 5η θέση με 8 βαθμούς σε σύνολο 8 ομάδων σε μόλις 5 αγώνες. 7 γκολ επίθεσης και 8 άμυνας ο απολογισμός της ενώ στα 5 αυτά παιχνίδια της έχει 2Ν-2Ι-1Η. Εντός είναι πολύ καλή και έχει καταφέρει να παίζει σωστά και να εκμεταλλεύεται την έδρα της για να συλλέγει βαθμούς. Σκοράρει σε κάθε ματς σχεδόν, ενώ το 4-0 μέσα στην υπερδύναμη Αλτίν Ασίρ την προσγείωσε ανώμαλα. Η Ενερτζέτικ κάτω των 21 είναι κακή, χειρότερη από την αντίπαλό της με 3 βαθμούς σε 5 αγώνες και στην προτελευταία θέση με 5 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό. Δέχεται περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι, έχει μόλις μία νίκη και 4 ήττες δίχως ισοπαλία. Πιστεύω μπορεί να σκοράρει, αλλά βλέπω μια νίκη για την Άχαλ κάτω των 21. Πάμε στον άσο ενώ αν συνδυαστεί και με over 2.5 ακόμα πιο καλά. 1 στο 1.61 (bet365).

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της bet365.

Αλτίν Ασίρ – Ασγκαμπάτ (16:30):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Αλτίν Ασίρ που υποδέχεται την Ασγκαμπάτ, ομάδα που φέρει και το όνομα της πρωτεύουσας της χώρας. Και οι δύο ομάδες εδρεύουν στην πρωτεύουσα, δεν είναι σε κάποια άλλη περιοχή, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μεγάλο ματς. Η Αλτίν Ασίρ είναι υπερδύναμη στην χώρα με 6 συνεχόμενους τίτλους ενώ έβγαλε ψυχή, έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα και κατάφερε να κερδίσει την μεγάλη αντίπαλό της, την Άχαλ. Έχει υπέρ της συντριπτική παράδοση έναντι της Ασγκαμπάτ με 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, αποτελέσματα που ήρθαν μόλις πέρσι, έπειτα από 6 αγώνες. Έχει πολύ καλή κι αξιόπιστη επίθεση και αήττητη έδρα. Απλά, έχει και τεράστιο ελάττωμα στην άμυνα. Η Ασγκαμπάτ έχει κίνητρο, θέληση και τον τρόπο να σκοράρει απέναντι στην μεγάλη αντίπαλό της, αφού έχει ήδη εκτός έδρας 6/8 gg με την Αλτίν Ασίρ . Κι εμείς θα οδεύσουμε στα γκολ με προσανατολισμό τον άσο. 1+GG στο 3.50 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (16/12/2012): Δύστος-Κύμη 1-2

eviasports

Χ. Μωραΐτης: ‘Γράψαμε τη δικιά μας ιστορία’

Κώστας Λαγός

«Αιώνιο» ντέρμπι Ιούνιο μήνα για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια!

koubanezos.gr