ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Σκέψεις & εικασίες για την ‘επόμενη μέρα’

Όσον αφορά στην επιστροφή στους αγώνες και με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση (αν και δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα σχετικά με την άρση της απαγόρευσης τέλεσης αγώνων σε κλειστούς χώρους) οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι οι προπονήσεις θα μπορέσουν να συνεχιστούν εντός του μήνα Ιουνίου.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναμένοντας τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού έχει αναστείλει τους αγώνες και έχει ανακοινώσει ότι όλα θα προγραμματιστούν με την άρση της απαγόρευσης, ενώ ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. έχει κάνει νύξη μέσα από τη σελίδα του facebook με τρεις επικρατέστερες προτάσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς απομένουν σχεδόν 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των περισσοτέρων πρωταθλημάτων:

– Οριστική διακοπή όλων των ομαδικών αγωνισμάτων της περιόδου 2019-2020 και επανάληψή των από τη νέα περίοδο με τα ίδια δεδομένα (κατηγορίες, ομάδες, ρόστερ, κλπ). Να θεωρηθούν δηλαδή ως μή γενόμενοι όλοι οι ομαδικοί αγώνες (η ατομική βαθμολογία των αθλητών θα παραμείνει)

– Επικύρωση των σημερινών βαθμολογιών και λήξη των πρωταθλημάτων

– Να γίνει προσπάθεια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων ίσως και των κυπελλών στις περιφέρειες που δεν ολοκληρώθηκαν.

Εμείς, σα σύλλογος, θεωρούμε το πιο σωστό το να γίνει προσπάθεια για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι ίσως οι αγώνες που εκκρεμούν ολοκληρωθούν ακόμα και το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Άλλωστε, η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει στα μέσα Οκτωβρίου, ίσως και Νοέμβριο για κάποιες κατηγορίες. Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών και εφόσον γνωρίζουμε ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό αθλητών από ομάδες της Αθήνας υπάρχουν αθλητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, θα δεχθούμε οιαδήποτε απόφαση οριστεί από το διοργανωτή.

Άλλωστε, ακόμα και με επικύρωση των σημερινών βαθμολογιών και λήξη των πρωταθλημάτων, και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου μας έχουν πετύχει τον αρχικό τους στόχο:

– H ομάδα SPINMASTERS που αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία, κατέχει την 11η θέση στο πρωτάθλημα, ήτοι την τελευταία θέση που δεν υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία.
– Η ομάδα ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ της Γ κατηγορίας Αττικής βρίσκεται βαθμολογικά στην 7η θέση, εκκρεμούν 4 αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα ήταν τρομερά δύσκολο να διεκδικήσουμε την 4η θέση, η οποία οδηγεί σε άνοδο στη Β’ κατηγορία (στις πρώτες 3 θέσεις ανόδου το τοπίο είναι ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο).
– Η ομάδα PING PANTHERS ΧΑΛΚΙΔΑΣ που αγωνίζεται στην Ε κατηγορία, βρίσκεται στη 12η θέση και σε κάθε περίπτωση δε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στους επίσης 4 αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση.
– Η ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, χωρίς να έχει υλοποιήσει τους 5 τελευταίους της αγώνες, βρίσκεται στην 7η θέση που οδηγεί σε άνοδο, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τις 4 ομάδες που ισοβαθμούν ακριβώς στις επόμενες θέσεις.

​Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις, αρχικά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, στη συνέχεια να αγωνιζόμαστε και τέλος τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθεί την προσεχή περίοδο.

Πηγή: ping-pong.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΑ Χαλκίδας: Διοργάνωσε πρωτάθλημα τένις Ε2

Κώστας Λαγός

ΑΚΟ Χαλκίδας: Συμμετείχε στους θερινούς αγώνες προ-αγωνιστικών κατηγοριών

Κώστας Λαγός

Γήπεδο Ψαχνών: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση ταρτάν (video)

eviasports