EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (25/4/2015): ΑΕΚ Νέου Πύργου-Άρης Αγίας Άννας 2-1

Η ΑΕΚ Νέου Πύργου κέρδισε τον Άρη Αγίας Άννας με 2-1, σαν σήμερα 25/4, για την 25η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με τη νίκη τους διατήρησαν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου, άνοιξαν το σκορ στο 16′ με κεφαλία του Μαργέτη και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νταή. Στη συνέχεια η ομάδα του Νέου Πύργου είχε δύο καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Καπάνταη, με τους φιλοξενούμενους τελικά να ισοφαρίζουν στο 39′ με κοντινό σουτ του Τσακνάκη. Η ΑΕΚ κυνήγησε στη συνέχεια το γκολ που θα την έβαζε και πάλι μπροστά στο σκορ και τελικά στο 54′ το κατάφερε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νταή, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Νικολάου-Μούρτικας.

ΓΚΟΛ: 16′ Μαργέτης, 54′ Νταής-39′ Τσακνάκης).

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Μπεκάκος): Μπαρμπούνης, Κριάρης (90’+ Μπούτης), Στεφανής, Νταής, Μαργέτης, Καψάλας, Ντέντης, Λυσσέας, Καπάνταης (77′ Παπαδιώτης), Καραβάς, Ξυράφης.

Άρης Αγίας Άννας: Σταματίου, Τριανταφύλλου (63′ Σταθαράς), Σκοπελίτης, Δροσούνης, Αλμπάνης, Κωνσταντός, Γιαβάσης, Τσακνάκης, Αμελαδιώτης, Αλοΐζος, Δημήτρενας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βουτάς-Αιδηψός 0-5, ΑΕΚ Νέου Πύργου-Άρης Αγίας Άννας 2-1, Ερμής Πηλίου-Ταξιάρχης 1-0, Παπάδες-Μαντούδι 2-1, Κήρινθος-Ολυμπιακός Λίμνης 2-0, Ακαδημία Ιστιαίας-Ωρεοί 0-1, Σκεπαστή-Ατρόμητος Βασιλικών 1-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ: Αιδηψός 60, ΑΕΚ Νέου Πύργου 58, Ακαδημία Ιστιαίας 54, Ωρεοί 43, Ατρόμητος Βασιλικών 37, Κήρινθος 37, Άρης Αγίας Άννας 35, Ερμής Πηλίου 33, Μαντούδι 32, Σκεπαστή 29, Ταξιάρχης 27, Παπάδες 23, Ολυμπιακός Λίμνης 21, Βουτάς 5.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Κανήθου-Κύζικος Αρτάκης 3-1

Κώστας Λαγός

Δείτε τα γκολ του ντέρμπι Αρτάκη-Ηρακλής Ψαχνών (video)

Κώστας Λαγός

Έγινε ο πρώτος αγώνας στο ανακοινισμένο γήπεδο Ροβιών (vid)

eviasports