EVIASPORTS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (14/4/2013): Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 0-0

Η ομάδα της Εύβοιας δεν κατάφερε σε ένα ακόμα παιχνίδι να πάρει τη νίκη, καθώς «κόλλησε» στο μηδέν απέναντι στην Καλλιθέα και βλέπει πλέον την πιθανότητα να πάρει την άνοδο, έστω και μέσω των play off, να απομακρύνεται.

Ο Νίκος Παντέλης ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη από τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών, αν και αυτή τη φορά, κόντρα στην Καλλιθέα, βάσει απόδοσης η ομάδα της Εύβοιας δικαιούταν τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως, ο Μιχελής στις περισσότερες των περιπτώσεων και το δοκάρι του Ευβοιώτη τερματοφύλακα της Καλλιθέας ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα Ψαχνά, σταμάτησαν τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και τους υποχρέωσαν στη «λευκή ισοπαλία».

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα των Ψαχνών ήρθε στο 67’ με τον Πάβλι Βανγκελί να σημαδεύει το δοκάρι του Μιχελή, ενώ ο Γέσιτς και ο Σέγκος δεν μπόρεσαν σε δυο περιπτώσεις να νικήσουν τον πορτιέρο της Καλλιθέας από απόσταση αναπνοής. Μοιραία οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, με τον Ηρακλή Ψαχνών να έχει 47 και να είναι στη δέκατη θέση, ενώ η Καλλιθέα έχει 42 και είναι δέκατη τρίτη.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Τόλιος, Α. Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Μπακομήτρος, Βανγκελί (71′ Πούλγκα), Ρούτσης, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε (55′ Μπαράνκος), Σέγκος (82′ Χαϊκάλης).

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Ρουσσάκης, Φουτσίνι (54′ Μαρουκάκης), Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας (65′ Τρεκαρίτσι), Ντακόλ, Φαγιέ, Πίκολο, Κατσικογιάννης (84′ Σταύρου), Βιγιαρέχο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Καλλονή-Καβάλα 2-1, Παναιτωλικός-Παναχαϊκή 4-3, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Βύζας Μεγάρων 3-0, Ολυμπιακός Βόλου-Θρασύβουλος 3-1, Πιερικός-Φωκικός 3-1, Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 0-0, Εθνικός Γαζώρου-Δόξα Δράμας 1-0, Γιαννιτσά-Νίκη Βόλου 1-1, Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 0-0, Απόλλων Σμύρνης-Λάρισα 4-2. Ρεπό: Θρασύβουλος Φυλής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Απόλλων Σμύρνης 64, Ολυμπιακός Βόλου 59, Παναιτωλικός 56, Νίκη Βόλου 55, Εργοτέλης 55, Καλλονή 53, Ηρακλής Θεσσαλονίκης 53, Λάρισα 51, Πανσερραϊκός 50, Ηρακλής Ψαχνών 47, Δόξα Δράμας 47, Καβάλα 42, Καλλιθέα 42, Πιερικός 35, Εθνικός Γαζώρου 35, Φωκικός 32, Παναχαϊκή 31, Γιαννιτσά 31, Θρασύβουλος Φυλής 25, Βύζας Μεγάρων 22, Επανομή 15.

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΟ Αλιβερίου: Φιλικό με Πανιώνιο

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Οι σκόρερς μετά τη 17η αγωνιστική

eviasports

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Κονιόρδοι-Athletico 2022 11-1

Κώστας Λαγός