EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (30/3/2016): Τριγλία Ραφήνας-ΑΟ Χαλκίς 3-2 (photos)

Ο ΑΟ Χαλκίς έχασε από την Τριγλία Ραφήνας με 3-2, σαν σήμερα 30/3, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.

Οι κυπελλούχοι Εύβοιας πραγματοποίησαν ανταγωνιστική εμφάνιση. Είχαν δοκάρι στο 39′ με σουτ του Μάκο και τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 79′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (χέρι του Σεχολάρι) του Σκαφίδα. Τελικά ο ΑΟΧ κατάφερε δέκα λεπτά μετά να ισοφαρίσει με γκολ του Σπανού, οδηγώντας το ματς στην παράταση, ενώ λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, είχε την ευκαιρία για τη νίκη-πρόκριση με τους Σπανό-Καραμπά να μην καταφέρνουν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο τρίτο λεπτό της παράτασης ο Παπαδόπουλος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-1, όμως πέντε λεπτά μετά οι ‘νεραντζούρι’ ισοφάρισαν και πάλι, με τον Σταματάκο να κάνει το 2-2. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 102′, με τον Κότσι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα της Ραφήνας, με τον ΑΟ Χαλκίς να ψάχνει τον τρόπο για να ισοφαρίσει ξανά, χωρίς όμως να καταφέρει, και έχοντας μια πολύ καλή στιγμή στο 106′ με κεφαλιά του Τσούπρου και σωτήρια απόκρουση του Λέτσο.

Τριγλία Ραφήνας (Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Τσαγκάρης (82′ Μανδύλης), Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Καραδέμητρος, Μάλτσι (66′ Σιαννης), Βασιλείου, Παπαδόπουλος

ΑΟ Χαλκίς (Σεροπιάν): Κουμής, Λ. Στασινόπουλος (79′ Σπανός), Δ. Στασινόπουλος, Μπακομήτρος (82′ Σταματάκος), Τσούπρος, Καραμπάς, Τσατσαρής, Μάκο (79′ Ντελέκος), Βαλκάνος Σεχολάρι, Τσατσαρώνης.

Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ10 ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Τίγρεις-Προποντίδα

Κώστας Λαγός

Αβαντίδες: Ανακοίνωση για διαιτησία με Οδυσσέα Μοσχάτου

Κώστας Λαγός

ΑΟΝ Αρτάκης: Αποχώρηση Β. Ντελέκου

Κώστας Λαγός