Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Π. Γρηγορίου: ‘Επιβιώνεις μόνο αν εστιάζεις στ’ όνειρο’

Την τωρινή κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, σχολίασε -με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- ο Χαλκιδέος οδηγός Παναγιώτης ‘Spinnerakos’ Γρηγορίου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

‘Ο Spinnerakos είμαι και ξέρετε πως την εισαγωγή αυτή την ακολουθούν προσωπικές σκέψεις.. Καλώς ή κακώς (προφανώς κακώς) έχουμε βρεθεί σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.. Τα νεύρα είναι σπασμένα, η ψυχραιμία εγκαταλείπει και η νηφαλιότητα χάνεται.. Ο “εγκλεισμός” στο σπίτι είναι πραγματικά κάτι δύσκολο.. Δεν θα αναφερθώ στους λόγους που φτάσαμε ως εδώ όμως θα πω τούτο σαν συμβουλή: Όντας άνθρωπος που η υγεία μου δεν είναι το δυνατό μου σημείο, στα 38 μου χρόνια, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και καταστάσεις, έχω αναγκαστεί να παραμείνω όχι μέρες, όχι βδομάδες, αλλά μήνες ολόκληρους, όχι απλά κλεισμένος στο σπίτι, όχι απλά κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, αλλά ξαπλωμένος με περιορισμό στις κινήσεις μου.. Αυτό που έμαθα είναι πως, σε τέτοιες καταστάσεις επιβιώνεις μόνο αν εστιάζεις στο όνειρο (ένα όνειρο, ένα στόχο, μια επιθυμία) παρά στο πρόβλημα.. Αυτό φέρνει ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή..Ο Spinnerakos είμαι και το Spinnerakos Drift Dream δημιουργήθηκε σε αντίστοιχες και πολύ μα πάρα πολύ χειρότερες συνθήκες και άνθισε.. Και συνεχίζει.. Καν’τε το ίδιο.. Αφήστε την γκρίνια, την μιζέρια, όλα τα αρνητικά στην άκρη.. Τουλάχιστον προσπαθήστε το.. Αγαπώ σας..
Καληνύχτα, άνθρωποι και άνθρωποι..’

Ο Spinnerakos είμαι και ξέρετε πως την εισαγωγή αυτή την ακολουθούν προσωπικές σκέψεις.. Καλώς ή κακώς (προφανώς κακώς)…

Δημοσιεύτηκε από Panagiwtis Spinner G. Grigoriou στις Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γ. Αγγέλου στα ‘Λόγια του Νησιού’ (video)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα στη Λεωφόρο (Καλλιθέα-Απόλλων Ερέτριας 4-0)

Δημήτρης Νικολάου

Επίσημο: Οι αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική

eviasports
-->