EVIASPORTS ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΗΛΕΣ

‘Αγαπώ & Πράττω’: Ακυρώνεται ο 5ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου

Το κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο ‘Αγαπώ & Πράττω’ ανακοίνωσε την ακύρωση του 5ου του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

‘Με βαθιά μας λύπη σάς ανακοινώνουμε την ακύρωση του «5ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου Αγαπώ και Πράττω». Η παγκόσμια επιδημία του Κορωνοιού, η οποία δυστυχώς πλέον πλήττει και τη χώρα μας, καθιστά αδύνατη τη διοργάνωση του ετήσιου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου «Αγαπώ και Πράττω».

Με αφορμή αυτό το δελτίο τύπου, θα θέλαμε να σάς ενημερώσουμε ότι το Αγαπω και Πράττω συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις, τις προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου του 3ου και 4ου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου Αγαπώ και Πράττω, ο οποίος ήταν η αγορά και δωρεά ενός σύγχρονου αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου.

Από τους δύο προαναφερθέντες αγώνες δρόμου, το σωματείο μας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και με την ένθερμη υποστήριξη τόσο των χορηγών και των κατοίκων της περιοχής, όσο και πλήθους ανθρώπων που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να συμμετέχουν στον αγώνα μας, κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν το μισό από το απαιτούμενο ποσό, αλλά και να βρεί έναν μεγάλο χορηγό, ο οποίος διατίθεται να προσφέρει όλο το υπολοιπόμενο ποσό.

Ο φιλάνθρωπος αυτός επιχειρηματίας, ο οποίος διατίθεται να δωρίσει αυτό το ποσό και να κάνει πραγματικότητα αυτό το μεγάλο όνειρο, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά πλήθος κατοίκων από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, επιθυμεί προς το παρόν να κρατήσει την ανωνυμία του.

Για να προβεί στην εκταμίευση του χρηματικού ποσού, το οποίο πρόκειται να δωρίσει, όπως είναι απόλυτα φυσικό, ζητά κάποια προαπαιτούμενα, τα οποία θα εξασφαλίσουν την άμεση και σωστή λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου.

Συγκεκριμένα, ζητά την ολοκλήρωση του χώρου τοποθέτησης και λειτουργίας αυτού στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό κάποιες πιστοποιήσεις από αρμόδιες κρατικές επιτροπές, οι οποίες αφορούν τη δημιουργία του χώρου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την στελέχωση του νοσοκομείου από το ανάλογο εξειδικευμένο προσωπικό.

Για όλα αυτά βρίσκεται σε στενή επαφή με τη διοίκηση του νοσοκομείου και οι διαδικασίες προχωρούν θετικά ή τουλάχιστον προχωρούσαν μεχρι το ξέσπασμα της επιδημίας του Κορωνοιού.

Αυτήν την στιγμή, όπως είναι λογικό οι διαδικασίες έχουν παγώσει, όπως και κάθε τι στη χώρα μας. Τα πράγματα όμως βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε την πεποίθηση πως μόλις η χώρα και ο κρατικός μηχανισμός επανέλθουν στην κανονικότητα η απόκτηση του Αξονικού Τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου» θα είναι θέμα ελάχιστου χρόνου.

Το σωματείο μας παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας κρατά ενήμερους μέσα από δελτία τύπου στα μέσα επικοινωνίας, την επίσημη σελίδα μας www.agapwkaiprattw.gr και τις σελίδες μας στα social media.

Ευχόμαστε τόσο η χώρα μας, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος να καταφέρουν να νικήσουν το συντομότερο δυνατό αυτόν τον επικίνδυνο ιό που έχει στερήσει άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Μέχρι τότε προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα μένοντας σπίτι!’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Καρύστου: ‘Οι κόποι όλων ανταμοίβονται’

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ληλαντίου: Πραγματοποίησε αποκριάτικο χορό

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής (19-20/1/2019)

Κώστας Λαγός