Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΣΤΙΒΟΣ

Αναβάλλονται οι πρώτοι αγώνες του ανοικτού

Όπως μάλλον αναμενόταν, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή των πρώτων χρονικά διοργανώσεων του ανοικτού στίβου, μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου (5/4/2020): το χειμερινό ρίψεων, τον πρώτο αγώνα πολυάθλων Κ14 και το πανελλήνιο 20χλμ βάδην.

Μέσα στον Απρίλιο ακολουθούν ακόμα, οι διασυλλογικοί Κ18 αλλά και των Α/Γ στο τέλος του μήνα, καθώς και ενδιάμεσα των συνθέτων. Οι πιθανότητες σίγουρα είναι από μικρές για των Α/Γ μέχρι ανύπαρκτες για τις μικρότερες κατηγορίες – και την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Επίσης υπάρχει και η Β΄φάση των Σχολικών Αγώνων, όπου είναι αρκετά περίπλοκη και δυσεπίλυτη η κατάσταση έχοντας να κάνει και με την Β’βάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση από ΣΕΓΑΣ
Στην αναβολή τριών διοργανώσεων, που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα, προχώρησε σήμερα η Ομοσπονδία.
Πρόκειται για το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14, που ήταν να γίνει στις 4 Απριλίου σε πόλεις όλης της χώρας. Τέλος ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό πως αναβάλλεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χμλ. βάδην Α/Γ, το οποίο ήταν ενταγμένο στο καλεντάρι για τις 5 Απριλίου στην πόλη των Μεγάρων.

Την ερχόμενη εβδομάδα – και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα της Πολιτείας- η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες για το εγγύς μέλλον.

(Ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα οι επόμενες αναβολές)

Πηγή: stivoz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ολυμπιακός Χαλκίδας-ΠΑΟ Κανήθου 4-3

Μιχάλης Πράσινος

Κλήρωση Νεανίδων (Όλοι οι όμιλοι)

Παναγιώτης Νικολάου

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Ατρόμητος Βασιλικών-Μαντούδι 4-3

Κώστας Λαγός