Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 2021 ξανά αγώνες, εκτιμά ο λοιμωξιολόγος Σμιντ-Σάναζιτ

Καθόλου ποδόσφαιρο μέχρι το 2021: αυτή είναι η πρόβλεψη του Γερμανού λοιμωξιολόγου Γιόνας Σμιντ-Σάναζιτ, από το Ινστιτούτο «Μπέρχαρντ-Νοχτ» στο Αμβούργο. Σύμφωνα με τον Γερμανό επιστήμονα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα αρχίζουν να διεξάγονται εκ νέου μόνο από το επόμενο έτος, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να ξεκινήσουν πριν απ΄ αυτή την ημερομηνία ακόμη και πίσω από κλειστές πόρτες.

«Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι αυτή η σεζόν θα τελειώσει», δήλωσε ο γιατρός στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Nordic Television (NRD). «Δεν νομίζω ότι τον Απρίλιο θα μπορούμε να μιλήσουμε για επιστροφή στους αγώνες, ούτε καν κεκλεισμένων των θυρών, γιατί πιθανώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια», υπογράμμισε.

Η Bundesliga έχει αναστείλει το πρωτάθλημα μέχρι τις 2 Απριλίου, αλλά από πολλούς αυτή θεωρείται ως μια παράδοξη ημερομηνία. Ο γενικός διευθυντής της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL), Κρίστιαν Σέιφερτ, δήλωσε ότι τα παιχνίδια πίσω από κλειστές πόρτες θα είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση ορισμένων ομάδων από την αναξιοχρεότητα.

Πηγή: amna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (19η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Απολλωνίδες Ερέτριας-Πιερίδες Μούσες 2-1 (video)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (8η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός