Αγαπημένα ΡΟΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηλ. Παπαθεοδώρου: ‘Μπροστά στη μεγάλη αυτή πανδημία, όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα’

Στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος αναφέρθηκε στη δυσκολία να διαχειριστεί κάποιος όλη αυτή την κατάσταση με τον κορονοϊό, στο «Μένουμε Σπίτι», στο αν του λείπει η δουλειά του, ενώ τόνισε ότι τα πάντα έρχονται σε δεύτερη μοίρα πλέον εξαιτίας της πανδημίας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Παπαθεοδώρου στην «Ώρα για Σπορ»:

Για τα συναισθήματά του για την κατάσταση που επικρατεί: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση, υπό την έννοια ότι η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει και μάλιστα βάναυσα κι απότομα. Από την άλλη πλευρά όμως είναι απαραίτητο κι επειδή είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού, άρα έχουμε αυτοπειθαρχία, προσαρμοζόμαστε και ακολουθούμε τις οδηγίες».

Για το «Μένουμε Σπίτι»: «Πρέπει να ακούσουμε προσεκτικά τις οδηγίες των ειδικών, ειδικά σ’ ένα τόσο λεπτό θέμα όπως αυτό και να τις ακολουθήσουμε ευλαβικά».

Για το αν του λείπει το κοουτσάρισμα: «Η αλήθεια είναι ότι αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο στο μπάσκετ με προπονήσεις, αγώνες, ταξίδια κλπ. Οπότε, αυτή είναι μια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, που μας στερούνται και τους στερούμαστε. Μου λείπει η καθημερινότητα με τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, αλλά όλα θα γίνουν όπως πριν».

Για το πότε εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξει επιστροφή στη δράση: «Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση επιστροφής στη δράση. Εύχομαι να ξεπεραστεί το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα και χωρίς πολλές απώλειες».

Για το πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή στην καθημερινότητα: «Θα είναι δύσκολη. Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για τους παίκτες και φυσικά κανείς δεν ξέρει πώς και πόσο θα επηρεαστεί το επίπεδο των ομάδων. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό».

Για το αν σκέφτεται πως είναι κρίμα να μείνει… μισή η φετινή δουλειά της ΑΕΚ: «Το σκέφτομαι αυτό, είναι η αλήθεια. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κι άλλα πράγματα, είναι ξεκάθαρο αυτό. Βέβαια, μπροστά στη μεγάλη αυτή πανδημία, όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Πηγή: to10.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοίχημα: Τρεις σκανδιναβικές επιλογές στο 9!

eviasports

Ευβοϊκός ΓΑΣ: Χάλκινο μετάλλιο η Θ. Γαραντζόγιαννη στο πανελλήνιο παγκορασίδων (pics)

Κώστας Λαγός

ΑΠΚΟ Δροσιάς: Αισιοδοξία για διοικητική λύση!

Κώστας Λαγός
-->