Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Αν. Κορακάκη: ‘Είναι αγωνιστικά δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες’

Η Άννα Κορακάκη εξέφρασε την αντίθεσή της με το ενδεχόμενο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για τις προτροπές που έχει λάβει από τη Δ.Ο.Ε.

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, για τις προτροπές που έχει λάβει από τη Δ.Ο.Ε. να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ τόνισε πως είναι αγωνιστικά δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες καθώς ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί μερικά προολυμπιακά τουρνουά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η Κορακάκη στο Metropolis 95,5:

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς, η Δ.Ο.Ε. ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα.

Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».

Πηγή: to10.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελλήσποντος: Ενίσχυση στην άμυνα με Π. Γεωργίου

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ Όμιλος): Πανόραμα (15/12)

eviasports

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Κομβικό, χρονικό και ποδοσφαιρικό σταυροδρόμι (ΔΕΚΑΕΤΙΑ ’60)

Θανάσης Κούτος