Αγαπημένα ΡΟΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Σκέψεις για αγώνες χωρίς θεατές και στα προπονητήρια

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, σε περίπτωση που αρχίσει ξανά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, τότε θα υπάρξουν και ριζικές αλλαγές στην διεξαγωγή του.

Στον αέρα βρίσκονται όλες οι λίγκες (εκτός της τούρκικης) στον κόσμο του μπάσκετ. Σχετικά πάντως με το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το ΝΒΑ, εξετάζονται πάρα πολλά ενδεχόμενα σε περίπτωση που αρχίσουν και πάλι οι αγώνες.

Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα του ESPΝ, ο Άνταμ Σίλβερ σκέφτεται πως είναι υπαρκτό το σενάριο, εάν γίνει και πάλι το πρωτάθλημα, τότε μπορεί να συμβεί χωρίς κόσμο στα παιχνίδια και όχι στις φυσικές έδρες των ομάδων, αλλά στα προπονητήρια τους.

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ NBA ανέφερε, Άνταμ Βονιαρόφσκι τόνισε επί του θέματος πως, «Τα παιχνίδια μεταδίδονται στην τηλεόραση, είτε σε τοπικό δίκτυο είτε σε εθνικές μεταδόσεις. Αν τα παιχνίδια συνεχιστούν, τότε πιθανότατα θα γίνουν χωρίς την παρουσία θεατών στα γήπεδα. Τουλάχιστον αρχικά.

Η λίγκα είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να μη γίνουν τα παιχνίδια στις 29 παραδοσιακές αρένες. Κοιτάζουν την προοπτική να μεταφερθούν οι αγώνες στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ομάδων ή στα γήπεδα της G-League που είναι μικρότερα, ώστε να μην υπάρχει στο τηλεοπτικό φόντο η στενάχωρη εικόνα ενός άδειους, αχανούς γηπέδου.

Θέλουν δηλαδή να περάσουν σε γήπεδα όπου οι τηλεοπτικές κάμερες θα είναι πιο κοντά στο γήπεδο υποθέτουμε».

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ιστιαία-Ατρόμητος Βασιλικών 0-0

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Έναρξη συνεργασίας με Γ. Λάμπρου-Δ. Αντωνόπουλο-Π. Τοκπασίδη

Κώστας Λαγός

Παλαίμαχοι Αρτάκης: Φιλικό με Μύκονο

Κώστας Λαγός