Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Γκόφας: ‘Πλέον η Αρτάκη διεκδικεί με αξιώσεις τη σωτηρία της’

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα soccerlive.gr έκανε ο προπονητής της Αρτάκης, μιλώντας για την πορεία του ΑΟΝΑ στο διάστημα που βρίσκεται ο ίδιος στην τεχνική του ηγεσία, χωρίς να παραλείψει να σχολιάσει την πανδημία του κορονοϊού, εκφράζοντας την εκτίμηση του ότι δύσκολα θα ξεκινήσει και πάλι η σεζόν.

Για διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Αρτάκης: ‘Όταν πήγα στην ομάδα, η Αρτάκη βρίσκονταν σε άσχημη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση. Όλα λειτουργούσαν κάπως μέτρια για μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Με τη βοήθεια της διοίκησης, μπορέσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και με την προσπάθεια των παιδιών καθώς και του συνεργάτη μου, Θανάση Διγγελίδη, νομίζω φέραμε την ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και βάσει του προγράμματος νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στη σωτηρία’.

Για το αν περίμενε στο τελευταίο ματς με τον Παναρκαδικό ότι η ομάδα του ότι θα έπαιρνε τη νίκη: ‘Για να είμαι ειλικρινής στοχεύαμε στην κατάκτηση ενός πόντου. Όμως όπως είπα και στο προηγούμενο ματς και σε αυτό, η ομάδα ήταν πολύ καλή. Για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη’.

Για το αν θα επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος την Αρτάκη: ‘Σίγουρα μας πετυχαίνει σε ένα σημείο όπου βρισκόμασταν σε ανοδική πορεία. Τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν επιβεβλημένη και θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεκινήσει ξανά η σεζόν’.

Για την πανδημία του κορονοϊού: ‘Βοηθάμε και σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. Πρέπει να προφυλάσουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες ώστε να περάσει η πανδημία όσο γίνεται πιο ανώδυνα’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β. Τσιμιχόδημος: ‘Πήραμε και το αβαντάζ του σκορ με Αστέρα’

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Αστέρας Βατώντα 2-2

Βησσαρίωνας Νάνος

Β’ ΕΠΣΕ: Αλλαγή ώρας σε αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός