Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Ρέτσας: ‘Να δείξουμε υπομονή & δύναμη’

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Ρέτσας μιλά για την πανδημία του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του και στον αθλητισμό, με αντίκτυπο και σε τοπικό επίπεδο, τονίζοντας ότι μπορεί να υπάρξει και πάλι αγωνιστική δραστηριότητα έπειτα από περίπου δύο μήνες.

‘Η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο κίνδυνο. Έχει να αντιμετωπίσει μια πανδημία.

Ο κορωνοϊός μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας κι έχει επηρεάσει κάθε δραστηριότητα. Η πολιτεία αναγκάστηκε να πάρει σκληρά μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Φυσικό επακόλουθο είναι να επηρεαστεί και ο αθλητισμός. Με γνώμονα ότι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα και με δεδομένο ότι πρέπει να αποφεύγονται οι μεγάλες συγκεντρώσεις, ήταν αναγκαία η διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Η Ένωσή μας ήταν από τις πρώτες που ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας και ιδιαίτερα των συνανθρώπων μας που ανήκουν στις λεγόμενες «ευπαθείς ομάδες», απαιτείται να δείξουμε υπομονή, δύναμη, να ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών και να παραμείνουμε στο σπίτι, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις.

Τα γραφεία της ΕΠΣ Ευβοίας από σήμερα θα λειτουργούν μόνο με ραντεβού για σοβαρά θέματα και θα γίνεται τα σωματεία θα εξυπηρετούνται κυρίως μέσω e-mail και το ωράριο των υπαλλήλων της Ένωσης θα γίνει κυλιόμενο. Σήμερα επίσης θα γίνει απολύμανση στο γραφεία της Ένωσης και στο Ενωσιακό Γήπεδο.

Φυσικά για ποδόσφαιρο είναι νωρίς να μιλάμε. Το πρόβλημα μόλις ξεκίνησε. Αν όμως λάβουμε υπόψη την γνώμη των ειδικών και την εμπειρία του προβλήματος στην Κίνα, θα μπορούμε να μιλήσουμε για αγωνιστική δραστηριότητα μετά από δύο μήνες και με την προϋπόθεση ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-ΠΑΟ Πολιτικών 0-2

Βησσαρίωνας Νάνος

Κ. Καλλιμάνης: ‘Δίκαια είμαστε στην επόμενη φάση του κυπέλλου’

Κώστας Λαγός

ΑΟ Ζάρητρα: Ανακοίνωση του Π. Λισαβώνη μετά τον αγώνα με ΑΟΝ Στύρων

Κώστας Λαγός